Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i barca je prosle sezone bila \"pokradena\". u polufinalu protiv intera , diego milito dao gol iz ofsajda za 3:1... a na nou campu u 90 min. ponisten gol bojanu zbog navodnog igranja rukom ja msm yaya turea ... a i ove sezone je bilo takvih situacija kao protiv R.M kad je marcelo iznudio nepostojeci penal al et.... svakako da je i barca u nekim utakmicama imala pomoc sudija kao u 2 utakmici protiv arsenala ali je ipak bila ostecena u prvoj...tako da uvijek ce bit tih nekih losih sudijskih odluka, al msm da navijaci koji govore da je ova barca jaka zbog sudija su nerealni :D :D pozz
poslije utakmice će reći da mu treba jos milijarda € da kompletira ekipu :P
aaaaaaaahahahhahahahhahahahhaha... lud si ocam\'....
zeljo sampion!
Ako je Kaka za Ronalda izmislio fudbal, onda je i Nihad Đedović izmislio košarku za Iversona... ;)
kralj je naredio da ih Barca pusti kao u dobra stara vremena...hahahaa
kako smo mi samo besposleni.....
Manje vazan klub? Zbog cega? Zato sto imaju vise titula, vecu popularnost, zato sto su gospoda a ne separatisticki cigani? Ne znam slusas li riblju corbu, ali svakako poslusaj pjesmu \"Kako je lepo biti glup\".
gdje kaka ? izmislio je fudbal za ove sve pomenute
Barca će pustiti manje važan pehar manje važnom klubu ;)
Pokradena je Barsa, kao sto je i Inter na Nou Campu za drugi Motin zuti, dok je Pedro padavicar lezo na travi i virio kroz prste da vidi hoceli sudija ovome drugi zuti pa potom crveni karton. :)
kako god, a ti si de.bil u najboljem slucaju... Sta ste umislili, niste mozda s ove planete??? pa RM vam moze uvijek parirat, a to je drugo..sto vi imate pomoc \"neke druge\" sile. Naravno, reci cete mozda kako se hvatamo za dlaku, ali to je tako, koliko god vi negirali, pitam se samo kako bi BARCA reagovala da su nju \"pokrali\"
kako god Mou opet si drugi na kraju u najboljem slucaju
A ZNAS TI MOJ K.....
Mourinho već zna postavu za Barcelonu i vec zna rezultat: sve izgubljeno do tri razlike je SUPER!