Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek je 2021. Ne mislite da ste malo preuranili sa ovakvim objavama?
pa cini se da sam ja nisam gledao sport opste u 21 stoljecu... messi i ronaldo moraju biti u top 5... pa 2 najbolja svih vremena u sportu koji se najvise gleda... ja opste ne volim fudbal samo kazem
Nema Jordana???
cuj federer 3 nadal 4 a djokovic 11? pa vec znamo da je subjektivno...
Hamilton 8. a Scumacher 13. ..nigdje veze
@saruman U ovom stoljeću Hamilton je 6 puta bio prvak, a Schumacher 4. Znači, logično i sa vezom.
realno najuspjesniji je djokovic... da neko dodje i pocne rasturat federera-jordan i nadala to niko nije vidio... cuj phelps uz duzno postovanje ali ko gleda plivanje? jos pogotovo kad je iz amerike a oni se mogu lupati steroidima jer oni samo sebe testiraju na to..
Ja pročitah Maca 😂 reko ko se nje sjeti vrijeme ga odnjelo 😂😂