Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ništa demokratija, sloboda govora i mišljenja i tako to.
@BezrepaMarva Pa bilo je i u Americi javnih ličnosti koji su govorili mnogo gore o Trump-u, pa ih nisu protjerali, jer po takvim standardima tako bi trebalo biti.
@BezrepaMarva Ima pravo da ne voli Trump-a kao i bilo koga drugog i ne treba mu zbog toga bilo kakva zabrana. Ako je zabrana onda nije demokratija, već diktatura i demagogija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj potez pokazuje koliko je Trump ogranicen i koliko malo ima diplomatije u njegovom razmisljanju. Ponasa se kao dijete, pa i izgleda smijesno. On nije za predsjednika neke banana drzave a ne za SAD ali sami pali sami se ubili ko ih i kako predstavlja.
Ma Ja, nije tramp diktator. samo erdogan provodi diktaturu i zabranjuje ulazak u zemlju
Ni istinu ne smineš da kažeš, a sve neka demoNkratija
nije nista pogrijesio, budala i vjestacki izgled.
Izdrži Diego!
Pa ako ćemo realno Tramp i ima neke sindrome debila.Ko će mi reći da se normalna osoba onako krevelji i pravi grimase.
boli ga qrc. kokaina ima dve do granice sa estados unidos
Bolje lik iz crtanog, nego lik iz trezora
Osh se s rogatim bosti.
Trump se ponaša kao da mu je Amerika privatna prćija. Demokratija na djelu!
Ovaj lik je smijesan bgm prica stalno protiv ronalda nesto itd. A ronaldo i messi su za njeg izmislili fudbal slazem se jest bio dobar al najvise po kokainu i tim sranjima...
Dodik pozvao Maradonu u Laktase da mu dodjeli orden "srpske Casti" :) ;) Deer Maradoona, I lajk yu plaj fudnaml. Aj big fan! Kome to Laktashi in Republik of Srpska to giv you orden of Prod of Srpska Viva Argentina and Messi! Your DODO!
Zajedno sa Dodikom na crnoj listi :)
@dmachiavelli Ama znam... Samo sam se našalila... :)
Čovjek istinu rekao....