Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i jeste, svi ga pljuju,ajde sad nemoj vise igrati, pa da vidimo koliko ce dogurati Argentina, i je li krivac Messi, realno Argentina ima tim za titulu,ali slabo sta pokazuju..ako je do Messia vidjelo bi se..ja ne bi igrao da me tako pljuju uvijek da sam krivac..nije fudbal individualni spor..eto vam reprezentacija i igrajte bez mene ako sam ja taj koji je bio razlog neuspjeha...zar ne..
tek sad se treba vratiti kad mu ova narkomancina sto grijesi u svemu govori da to ne radi. mesi, ako ovo citas, vrati se, argentina te zove.
jbt sjecam se da sam za maradonu dobio 200 drugih slicica 90te
@SDAosvaja01 Mršššš!!!!