Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako me trazis u nekom drugom,pogledaj dobro da li sam ja.To lice tebi nista ne znaci oko te vara,ali srce zna.Sabane polizem ti genitalije.
Ovo je veliki uspjeh, s obzirom na to da je BiH po prvi put na SP-u. A bio bi jos veci da Sead nije dao autogol. Jbg ipak je Argentina nogometna sila... Al' zahebi to, ima jos utakmica, a imam neki predosjecaj da ce to biti lahko. Sretno ZMAJEVI!!!
Nije Argentina nešto brat bratu sinoc smo ih mogli uzeti :D
Cudo nije pohvalio Kokosinjca, sto im je poklonio go nizasta.
Igrac kojeg nema ni jedna druga reprezentacija na svijetu,umjetnik i majstor nad majstorima.Od njega i njegove repke izgubiti je sasvim normalno ,glavu gore ima jos dva meca pa smo onda medju 16 najbolji na svijetu.
Realno Argentinci su više koristi imali od onog njihovog golmana nego od Messija.
Narkoman hvali dvoličnog podrezanog kepeca
Maradona pa ti opet na drogama :)
A ta ti znas kepec??? Pokazali su sinoc maksimum, ako prodju grupnu fazu bice im to uspjeh a o tituli mogu samo sanjat, veci je favorit BiH :-)))
bih je odigrala fantastično i prava je šteta što barem bod nije legao na konto! :/ ali moram priznati da je njihov izbornik/selektor zeznuo stvar i ostavio vezni red maltene prazan.,..što opet ne umanjuje veličinu, bormebost i odličnu partiju bh repke! ;)