Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao je jos i flomasterom na celu napisati puma, malo je ovih reklamnih djidja donio.
Koga još zanima ovaj narkomanski klaun!
moj maradona i ti pravo laprdas kad se nasmrces loseg bjelog. ili mjenaj dilera ili pojacaj jos jednu-dvije isprekidane
ŠTO SERE NEKO KO JE RUKOM DAO GO I ONDA SE UŠUTIO KAO POSLEDNJA KURVA. SADA TRAŽI PUBLICITET ALI GA NIKO NE JEBE NI 5%
Stići ćete Božija ruka nastavis li blebetati gluposti ko i uvijek:) pomiri se sa tim da jedino što si znao u životu jeste igrati fudbala !
Vazda drogirani debil zaboravio "božju ruku". Koka mu spržila i ono malo sivih ćelija što je imao. Koji je kuki ovim ostarjelim bivšim nabijačima lopte. Što stariji to i luđi i luđi. Ovaj i jaran mu Pele obojica ludi ko struja.
E hebiga Diego. A božija ruka 1986, po meni je to veći bezobrazluk!
vise mangulpuk nego bezobrazluk hehe
magarac bez premca, nula igrac i najveci foler i narkoman u svijetu fudbala, treba te poslati na kubu da se opet navikavas i odvikavas od toga sto ti je mozak pojelo. mali debeli kreten
@nijebakirlopovsda beli si se ti rodilo iz tog muda pa se tako osjecas...
zato sto si ti zivcano narkomansko djubre i takvima nije mjesto u sportu, kao ni suarezu izmedjuostalog... da ne nabrajam dalje - pepe, busquets i ostala djubrarija...