Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEŠKO ĆE SE RODITI IGRAČINA POPUT MARADONE.
ALI JE MANCHESTER ZASLUŽENO POBJEDIO.
ŽAO MI JE ČELZIJEVIH IGRAČA.
Samo da se razumijemo EL PIBE Maradona nije pusio cigaretu pa aktivirao alarm nego se radi o cigari odnosno kubi, havani ili kako je ko zove...nije cigareta nego CIGARA!!!!
MA GLUP CLANAK BURAZ!!!..nezz sta pisu...gluposti
Fakat ne kontam, ili je clanak toliko glup ili ja nesto misenujem, sto kazu ameri.
Kakav je ovo supljak??? Cuj cigara aktivirala alarm??? Koji idiotluk!
Gluposti! Pa nije u Burundiju hotel i nije tehnologija 14. vijeka. Vec dugi niz godina se koriste digitalne centrale, tako da svaki detektor ima svoju adresu i TACNO se zna polozaj istoga, tako da prica o pregledu 263 sobe je vise nego sega. Druga stvar, postoji nesto sto se zove upozorenje koje prethodi alarmu! Zamisli da svaki put dodje do direktnog aktiviranja alarma i evakuacije kada neko zapali cigaru!!! Procedura \"paljenja\" alarma i evakuacija su jasno definisani u svim \"normalnijim\" zemljama. Smjesno do bola.
Nema veze svejedno je najveci svih vremena EL DIEGO!
garant je pusio one droge!
mah samo se vi vadite.. mancester vas je ogulio!