Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde da se drogiramo nek nam oči sjaje...
rece narkoman.
ti si imao najbolje pa nisi znao sa njima.. đaba tebi i repka svijeta ti bi izgubio od bracine vrbanjuse...
Bravo konju.U Aberdeenu je imao sve igrace svjetske klase pa je pomeo Rangers i Celtic u Skotskoj.O Unitedu da i ne pricamo.
\"...on postao veliki trener tek kad su mu doveli velike igrače\" pa ne \"dovodi\" neko drugi treneru igrace bez njegovog znanja (to mozda tebi diego, jer nisi u svjesnom stanju nakon smrkanja) njemu se da budzet, koji on sa svojim savjetnicima koristi da kupi igrace ne moze se neki igrac dovesti bez managerovog zelenog svjetla onda bi bilo besmisleno imati poziciju managera
koji tenKre...hahah
Moj zmaje, ti umjesto vatre bljujes g.o.v.n.a
Muškarci znaju ko i šta je El Diego. Balavi pederčići kažu \'sjo narkomana\' i odu gledat Klocalda ili Scum Utd. That is the way of the world.
mrzim man utd, ali maradona kao trener ne zasluzuje da vuce bijelo s alexom. bio veliki igrac, veliki narkoman, ali kao trener isto baka sliskovic
Aja filozofa..
maradona je kao igrac bio strasan , kao trener nije dovoljno kompetentan da komentarisa Fergusona...Sir Alex je sa Aberdeenom osvojio skotsku ligu pored Rangersa i Celtica , pa kasnije kup UEFA... a nije dobio velike igrace nego ih stvorio... sjetite se Cristiana Ronalda.
Maradona je king...... a onaj Rumenko je jos ovisnik o zvakama....ko zna sta mu stavljaju u njih......
Hahah gluplje izjave nisam odavno cuo hahah
sta ce maradon bolje mu je nek joju mota a ne sere po covjekovom majstorstvu ha ya
Hahhah, koja sala od osobe ovaj cirkusant. Cuj, on se nasao Sira komentirat. lolČina
maradona kralj!!
Maradona kaki ti po svima. Najbolji si igrac ikada, male klubove cinio si velikim, s Argentinosom si osvojio naslov, sa Bokom sve sto se moglo osvojiti, donjeo si prvi naslov svojoj reprezentaciji, pa i drugi, dosao si u Barsu koju si svojim igrama uvecao, potom si od Napolija napravio veliku ekipu od koje su strahovali mnogi. Ni Sevilja s tobom nije izgledala lose, kao ni Newilsi... Mogu svi da ti seru za vratom, makar si na klupi Argentine dobacio korak više od Pikermana, on je ispao u osmini finala od Njemaca na SP-u prije zadnjeg, ti si ispao u četvrtfinalu... Ostali igraci ti nisu ni do koljena. Ti si imao Kanidzu, ovi imaju Messija, Teveza, Aguera, Di Mariu, Higuaina i dr.