Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su dodati jos. Dok nas Belgija bude filovala Sjetite se da nas je i ekipa Kipra dva put vec silovala Savez je na sve to brojao kasicu prasicu i udarao nas posred ušiju Posle Belgije izadjite na presicu i trazite tv prenos za nadolazecu Rusiju
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
Ko da gaze Santjago Bernabeu u pm!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Na dnu svijetskog otpada", SVIJETSKOG? Sjedi 1, bez popravnog, na godinu odmah.
A šta si očekivao od prosječnog navijača? Popunjavanje listića u kladionici je najviši stupanj njihove naobrazbe.
Imamo slogane nema ih Evropa! Ovaj prvi i nekako a ovaj drugi nedo bog nikom.
NE OBRA SE BOSTAN DOK ŠLJIVE NE POPADAJU !!!
Dobro u redu, al fotograf je malo pretjerao. Osam fotki za jednu istu stvar.
U Savezu su slijepi na te poruke a igraci su polupismeni da znaju to procititati
Odrasli muškarci se organizuju u čoporove i kliču pavijanima koji šutaju loptu. I kasnije su žene ćurke jer cvile na meksičke safurnjare.
Ako im zabijemo gol to nam je uspjeh
'Ta će mo mi i Rusiji?
Simpaticno, ali nazalost reprezentacija nam je losa... U svakom slucaju, drzimo fige u subotu, mozda nam se posreci...
Mislio sam da je naziv "plavo proljece" najveca glupost koju su smislili kad evo ima i hram fudbala.
Dzamija loptanja :)
Hahaha to to :)
Djecija posla.
Djecija posla.
Cuj hram fudbala. Kakvi idioti. Ostavljaju poruke fudbalerima koji su gazilii travnjake svih najvecih svjetskih stadiona da se uozbilje jer ce u subotu gaziti neku iebenu oranicu. Fakat ste izgubljeni u vremenu i prostoru.
najjači su mi ovi stihovi i navijačke pjesmice svih naših navijačkih skupina, koje su komponovali likovi s 8 razreda osnovne, a više staža po zatvorima, i to su idoli i vođe naše omladine...veze to s navijanjem nema, samo huliganstvo je na prvom mjestu... "umrijeti za klub" i to... 😂😂😂😂😂 ajmo minusi 3,4, sad! :)
Ti likovi su jos uvijek u osamdesetim proslog vijeka. Sve idiot do idiota.
BIG LIKE !!!!!
Glupani. Zbog ovog natpisa će se reprezentacija vratiti u Zenicu.
e jesi glup!