Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo nikada nece biti CAPAJEBO.
@kiligonzales bitno je da znas cirilicu, cisto informativno, preci su ti pisali cirilicom, svi srednjovekovni dokumenti iz bosne su na njoj :D u narodu poznata kao bosancica odnosno kurziv srpske cirilice :D
@kiligonzales braco nasa :D vratite se hriscanstvu, cirilici i srpstvu. ko u doba kulina bana :D :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mozete nam nista dusmani! DRZAVA BOSNA!
@ZgemboAdislic46 živiš u zabludi, molio bi da mi pokažeš u kojem dokumentu ili bilo gdije imaš državu Bosnu. Razumijem te ipak 1 razred i banana su vrh tvog života samim time neznaš ni gdje živiš.
@ZgemboAdislic46 zivela bosna. ziveo kralj tvrtko kralj srba i bosne.
Neki ga manijak zapalio mamu mu zapalim!
raja sa Pala i Lukavice se kunu u grobove oceva da ce opet sici sa Vraca na Grbavicu ,neki cak i na bijelim konjima,neki sa Benbase na Vijecnicu a neki sa Male Kule na Grdonj..pa hajte vise da i to vidimo...kaze ovaj na fejsbuku Vijecnica Crvenkapa.....spremni su Sinovi Bosne,HZ i TM
Ajd ba vise razguli sa ratom,sad ce pola vijeka proci svi se ufatili samo prica ko je koga,kad bi se Njemci i Francuzi svadjali a na milione u I i II svestkom ratu se ubijali i rokali i o tome vise niko nista ne prica ej na milione.
Ma dobro je to sve!!
Dabogda Grbavica opet izgorila.
POZDRAV OSLOBODJENOM SARAJEVU.....!!!! BRABONJAVI CETNICI-KARAVLASI PUSITEEEE GA.......!!!
Muslimani u srcu europe, neprocjenjivo.
nikom te ne damo !
Manijaci respekt od starog pitara... Sarajevo zaboravit nece nikada!!
srbin = pi^ka
Vrijedjas sve ljude u Srbiji, kojim razlogom? Nisu svi htjeli rat
Stvarno ? izgleda kao prosjecna livada
Ama kupuj Željo, kupuj Osime, sinoć na državnoj tv ustašama štele titulu al im ni sudije pomogle nisu, kupuj ba kupuj ko im j#be mater , kupuj!
Navijač sam F.K.Sarajevo ali BRAVO manijaci bravo Željo. Grbavica je NAŠA I TAČKA