Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahaha
Premije u qualifikacijama za Evropsku Ligu: Qualifying & Playoffs €215,000 for first qualifying round, €225,000 for second qualifying round, €220,00 for third and €235,000 for play-off losing teams who won’t qualify for group stages. Participation Bonus €2.6 million (Guaranteed) for each 40 teams who play in the group stages Performance Bonus €360,000 for every win & €120,000 for a draw
@SnoopDogg Ako ćemo pošteno, od te 4 ekipe koje su u Evropi, red je da se neki i klub iz RS "opari". Šta je sa ovim Borcem, misle li oni igrati fudbala ili će u odbojkase i vaterpoliste preći.
Ono kad si masinovodja a navijas za Zelju neprocjenjivo
Svaka čast Željeznicama Federacije.
Od Bosne do Iraka nema većih manijaka..
forzaaaaa zeljooo