Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
29. Ne moze nikako biti 30
Kupuj Miske, boli te racku
SAMPIONIIIIIII
Halo bolan klixovci, zatamnite glave momaka koji su na slikama ako vec objavljujete slike. Samo stvarate probleme, znate svi dobro gdje zivimo, neki momci ne mogu normalno kroz grad proci zbog vasih objava.
Gasi sve. 1921
sta je ovo ljudi moji?
Kakvo je ovo oranje, treba krompir ubaciti poslije utakmice.
Kako kad su tm88¿
ajde sad ti nama objasni kako je 88 a nije 87?
Na ovakav teren se ne izvode ni bikovi u cevljanovicima. ocigledno vise vrijede od fudbalera
Majko vidi terena. Pa zar na ovome da se igraju evropske utakmice. jos proslava neke godisnjice a prazan stadion.jug i istok prazni. pola sjevera prazno. jbt proslava
udri zeljo gamad .
dolaze i manijaci tobe pa se sele na sjever kao sve važne navijčke grupe
TM88 slave 30. rođendan...zanimjlivo hahaha
Ovo je dno. Dalje ne može. Oa ivakav teren nisu imali klubovi 1960 i neke. Ovo muhamedanci pate za Kabulom, pa stvorili takav dojam. Vrijeme je da im pokažemo kuda se ide za Kabul ili Damask i da ovo pretvorimo u državu, poželjnu za život. Fuj štakora.
Rece neko sa nickom SFRJ
Za tebe takvog nema zivota u ovoj drzavi fasisto.
cestitke manijaci
Sretan nam rođendan. Najbolji smo...