Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da je generalni sponzor malo nervozan😅
Patriote??
Zemunci mafijaju hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledaj zemunaca sto mafijaju
Nek pocnu navijati za radnicki kragujevac, oni se bore za evropu😂😂😂😂
Ismijavali prosle godine sto su hz upadale na treninge , ako i u sta vjerujem mimo islama to je karma
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
narkomančine... filozofija krda. Junačine u krdu sa fantomkama i palicama, a pojedinačno pi×kice najveće.
Zahtjevam da plate budu 2000 KM... Zahtjevam...
Što ne upadnete na sjednicu UO ili Skupštine a možete malo i u urede Omladinskog p. , svi redom češkaju testise i čekaju rasplet grickajući košpice!!! Osim što uništavaju SVETINJU, uništavaju i podmladak a time i budućnost kluba!! Gdje ste Sponzori da vidite kako se guraju djeca trenera, skupštinara, političara, voditelja, glumaca, raznih tajkuna...a talenti pravi ubijaju u pojam!!!
Bio je to prijateljski sastanak izmedju igraca Željeznicara i generalnog sponzora. Kako saznajemo, prica se o Newcastlu, Videotonu i ostalim detaljima iz drevnih vremena. Na dnevnom redu su i pohvale za clanove UO.
Ništa brate, razguli u 7 braće i dajte sadaku,nema druge….
Ne razumijem upade na treninge, al nikako. Bilo kojeg kluba! Pa da mogu bolje, igrali bi bolje! Pobjedili Sarajevo, i sta ste mislili, kriza prosla!? I corava koka zrno nadje. Nema para, i tu lezi problem!
Bježite eto Hordi
nez cemu sve ovo samo skontajte da cete imati najbolji stadion u drugoj ligi i to je uspijeh
Kasno braćo, već smo ispali. Da ste to uradili kad su angažovali arape možda bi se nešto i popravilo.
Raspustiti klub, pa da barem uspomene (neke) budu lijepe.
Kad obični klošari i neradnici kojima je jedina satisfakcija u životu jeli njihov klub ima uspjeh jer oni nemaju svog životnog uspjeha zbog nereda, traže od profesionalaca koji rade po 15 sati u danu da više rade. 🤣
šta se tek dešava u omladinskom pogonu.Samo se čeka kad će uplata članarina da ih povuku ka prvom timu.Mislim jedini klub u kom juniori plaćaju članarinu.A tek treninzi.O tome se može pričati,trening juniora traje od 50 do 60 min,na pola terena.Nikad nije bilo manje juniora u želji,jedva da mogu trening odraditi.Pita li se iko šta je do čega je do koga je.Došao Holanđanin kao veliki stručnjak,omladinski pogon sve gori i gori.
Nemaju sanse protiv ovakve Sloge,a jos manje protiv Sarajeva
Bilo je jasno da će slini problemi u državi rezultirati u nekoj vrsti protesta..... buhahaha Hoćemo da Željo daje golove, to je bitno.
Ovo je stvarno sramota za ovakav klub Da nije Fk Torpeda ove godine nebi imali zadovoljstva