Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi pogledajte vi te glave,pogotovo u prvim redovima.Kakav li moras imati mentalni sklop da bi se nasao u jednoj ovakoj rulji dokona,narkomana,lopova,jednom rijecju zadnjem sljamu naseg drustva.Rijetko gadan prizor!
Jao vidi koride
STA BOLAN "KORTEO", ZOVI OVO PRAVIM IMENOM RULJA HULIGANA KOJA OMETA NORMALAN ZIVOT U GRADU DOKLE IM DIZATI REP, DOK STOKA NE PRODJE JA MORAM CEKATI. GDJE SU MOJA PRAVA. CUJ KORTEO, FUJ.
Pazi samo imena navijača Horde zla Manijaci Fukare Robijaši Sve sami klošari
izvini dr.sc. :-)
Policijo razvaljuj bubrege ovim narkomancinama
Koji zivot hahahaha propalitet
A derbija i qrca :D ajd barem me ovi top komentari nasmijase :D
Vidim pitari ovdje pisu top komentare a kod zelje vise na trenignu bude nego vama na tekmi...
Dobri za naucne eksperimente jedino, policijo odvalite im bubrege
klošarijada
Joj jest ih Zula nadrogiro sta je ovo ccc
horde skidaju salove,po tramvaju na otoci I alipasinom,na pofalicima 25 majica skinuto manijacima,zao mi,djece
@pizza HAHAHAH VODJA VAM 97.GODISTE
strumfovska nejac
Ja kao navijac Sarajeva smatram da su Horde Zla jedno veliko nista . A nekad smo bili izuzetno cijenjeni u cijeloj bivsoj Jugi . Kakav bojkot ? Od koga ste to vidjeli ? Jeste li ikad culi za tako nesto u Engleskoj ili Njemackoj? Klub se bodri i ne postavljaju se pitanja . Utuvite vec jednom to sebi u glavu i ne ofirajte se vise.
@sarajlija76 pa vodja vam 97.godiste Haahahahhaahhahaha
dobraaa policajka u p.m
PLAVO NEBO NAD NAMA, SPUCALI SE BOBAMA, BOBAMA SE SPUCALIII MANIJACii ZELJINIII 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂