Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasanovicu kretenu mali, jel ti Bog kriv sto ne znas dati gol? Neka ste vala zijanili kad vam igraju takvi cafiri
ma zao mi sto nisam vido plavi voz (hahahahaha...) jadovi se zanosili a kad napravis realnu analizu napravili jednu ipo sansu na utakmici, bas kao i protiv ferenca. a rijec je o četvrtoj evropskoj kategoriji klubova. ma razumijem navijace, al je zalosno da nasi kvazi sportski komentatori trabunjaju kako je zeljo jos i imo sansi. ma kako je lijepo dok onaj bumbar od komentatora nije opet poceo svoja pametovanja, ovaj put na Face-u. Boze me sacuvaj diletanata! Juris zeljo, strumfe mali dabogda te Vitez ocerupo na svojoj sklai!!!!!
Hvala vam momoci na borebenosti i zlaganju. Ipak ovo je krajnji domet , nema veze pokazali ste kako se igra za sveti grb , Volim te Željo !!
Sve čestitke momcima, a Manijaci pokazuju zašto su daleko najbolja navijačka skupina u ovoj Bosni. Željezničar se ne bodri, Željezničar se voli, i mi smo to večeras dokazali.
ova 4 minusa si dobio od napacenih kitara, koji se hvale vjerovao ti ili ne PLAYOFFom KVALIFIKACIJA, a sta bi onda trebali mi koji smo igrali polufinale istog takmicenja???
@masindara123 Ma pusti ih brate, njih više niko za ozbiljno ne shvaća. Samo komplekse imaju, ništa više. Reko sam to milion puta, i reći ću to opet. Oni znaju svoj klub voliti samo kad pobjeđuje, bolan nebio oni da su u našoj situaciji bili, ispraznili bi tribinu do 85' minute. J e b a t ih, nisu dovoljno važni da se nerviram zbog njih, nek idu u krevet i plaču zato što nemaju u svom srcu silu koja je Željezničar.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
željo kao i svi naši predstavnici dokazao i pokazao nemoć i jad našeg fudbala (lige)
da neko i smisleno nesto napise svaka cast obojici. Ja sam Manijak ali nam je fudbal dno dna pa tako u ovi navijaci novi kojima su kriteriji igranje predkola i prolaz u 2-3 uspjeh. Ja cijenim ove igrace Zelje, mladi su i bore se ali moraju se malo kriteriji povecati. 20 god tavorimo po predkolima i onda kad nekog pobijedimo mi smo napravili ogroman uspjeh. Ma nismo nista napravili sve je to dno dna
@beheader A znaš šta mene još više nervira, ljudi kao ti. Pa j e b e m u dan jel bitno što je odron, i dalje je naš. Ja stvarno ne znam kako vama ljudima više nije žao bolan ovih igrača. Neka je loša liga, neka su loše tekme, naše je. Kome se ne sviđa, niko ga ne tjera da gleda. Brate tebi i svima vama kojima nije dovoljno, slobodno ukljucite TV, nađite neku "svjetske klase" tekmu, i gledajte nju. Okanite se naše lige onda, baš perete.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Poluprazan i fb veceras, cini se da komsije standardno ranije liježu.
Selam redakciji! Ako mi vratite mojih debilnih 22000 upisa odreću se rajsa, klixa, ovaj džipa mi! :-(((