Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva li je kad skine 2kg sminke
Po svemu sudeći divan čovjek velikog srca! Mi bi nekada u raji u šali rekli "crn k'o telefon" :)
*daidža
Samo da nije ovoliko crn,eto da je bar kao ona tu negdje smeđkast. On kao puding od crne čokolade a ona od kestena. Ipak nije ovo ni loša kombinacija.
Kako to otomani islamisti rade ma moze i od devet kakav problem!?
A kod kršćanskih popova može i dječak od 5 godina
Ja sam krščanin i da su bogdo svi ljudi bilo koje religije kao Mane.skroman pošten velikog srca bez ijedne mrlje u životu.da mu bog podari brojnu i sretnu obitelj
Tada imala samo 16, a sad ima samo 18. Zasto pisete kao da je proslo sto godina otkako su se upoznali i kao da je to bilo nekad davno a ne prije samo 2 god?? Citam i ne kontam
pa ne mogu onda podsvjesno da utjecu na tvoje misli da mislis kao i ovaj idiot gore s nadimkom ronik33. Njegov komentar ti daje odgovor na tvoje pitanje.