Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MasAllah
Nevjerovatno kako frajer reklamira sta god uradi u svojoj zemlji. Kao posljedica, nema osobe koja ga ne smatra belikom ljudinom. Mislim da je to daleko od istine, al eto.
Mozda nije najbolji fudbaler, ali je sigurno najveci covjek medju fudbalerima! Uopste, sportistima!!!
Svaka mu čast, samo tako.Nemoj zaboraviti odakle dolazis i ne stidi se reci "ko si,
Malo je ovakvih!
Nece mu se niko zahvaliti vec ce ga blatiti cim ledja okrene
Bravo Legendo!
Respekt! A jeli mozda Dzeko napravio neki stadion, tribinu ili poslao neku pomoc Zelji ili nekom drugom klubu u BiH? Jest, al u q… On ce radije pomoci Hajduk, da se ugradi u dalmatinski turizam. Isto ko onaj lutor Nurkic koji je u Zadru napravio kosarkasko igraliste,a u Bosni q….
Hahahahahah, vidi se da si zaboravio koliko je Edin Dzeko uvijek pomagao, al to je to kod covjeka cim ne pomazes kao da nikad nisi, nezahvalni bosnjo bio i ostao tj odmah sve zaboravi.
Dzeku su zvali raznim imenima u Zeljeznicaru, da je za peskira i vode....Dokazao sve suprotno, kada se ispalio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svakakog africkog igraca podrzavam da ode u Saudiju uzme pare i izgradi svoju zemlju!
Ne treba puno da budes covjek, samo shvati da ukoliko imas mogucnost nesto da uradis za drugog, a da ti ne remeti nista tvoje..
Ovako ce i Dzeko u Brijescu stadio napraviti