Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kataru žive i rade milioni stranaca pod jadnim uslovima. Fudbalerima je još dobro. Ali oni svi pakistanci, palestinci itd... ma strašno... I u dubaiju isto.
Ma vrati se bolan u Dinamo, pa na proljeće u Ligi prvaka.
Pa ja nek ide u pustinju dok im trpaju golove iz kornera ,. Mandžo je jak igrač ,
I neko nađe ovog kloca da poredi sa Džekom ?! Ovaj se u odnosu na Džeku jedino može pohvalit da ima osvojenu ligu prvaka , ali nema je ni Ibrahimović pa to ne znači da je bolji od Ibre , kao ni od Džeke .
@Kriticarrrrrr on je za dzeku messi. Kad dzeko u polufinalu svjetskog prvenstva povrijedjen izbaci engleze svojim golom i postane viceprvak svijeta, onda cemo pricati. A zaboravio sam da bosnje mogu igrati u finalu sp samo na play stationu hahaha.
dođi kod Azmira u Glogova City
PREKID NA BANJA ILIDŽI DERBIJA PRVE FEDERALNE Publika baca predmente, traži od domaćih igrača da se povuku, uzvikuju LOPOVI, LOPOVI..Olimpik poveo iz penala, pa isključili Jazbina iz Zvijezde...Sudi CAZINSKI LJEPOTAN HAHAH
Hrvat je. Realno nije zasluzio nikakav tretman
@SarajevskiGazija Zato sto je Hrvat ili ?!
Ima kod nas u Olimpiku vazda mjesta
Panj obicni
Nemaš ti veze sa Nogometom.
@bax212 daj samo jedan razlog zbog kojeg bi ga mogao nazvati panjem!
Ma pametan,skonto da bi mu preko glave mogli letjeti fantomi i tomahavci na putu za Iran,i obrnuto na putu za S.Arabiju.
Ma ko ga jebe hrvat, ne kontam sto bi se mi brinuli za njega sutra kad bi propao svejedno mi... Sjetim se Ahmica i probudim se
Ovo je Sport čobane zbog takvih ko ti smo Banana Drzava.Aj ja Vehabijama je sport zabranjen.
kakav glypan na kvadrat
I Katar se poceo cijenkati.
Birac hahaha
samo onaj ko potrosi i osjeca da mu nece bito dovoljno na kraju ode negdje uzeti jos love