Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mandzukic je uvijek bio vrhunski igrac, al' malo te ne ide odmah te popljuju. Koliko je dobar u napadu, odlican je i u defanzivi, skoku, asistiranju. Po meni kompletan igrac.
Tako je. Kad vise ne bude mogao toliko trcati zbog godina, samo ga treba povuci. Ubio se za zadnjeg veznog ili cak stopera.
dybala ograisao prdao 4 lopte nema ga nigdje,mandžukić.mire,modrić,navas,marcelo za sada bolji od ostali u prvih 45............šta je sa dybalom izgleda ipak se usrao i prepao,vidjećemo drugo a imam i goste gledamo na canale 5 u hd nadam se da vugdalić puno ne uništava prenos svojim komentarima,
JUVE BOLJI ZA KLASU OCITO SE NA TERENU VIDI REAL SE MALO PREPAO MOCNOG JUVEA GAZENJE U DRUGOM POLUVREMENU CIGANE MADRIDSKE AJMOOOOOOOOO
prc .l.
Manđukič majstorčina. Svaka čast care.
Vala Navas zna odbraniti takve šuteve da se zapitaš jel s ove planete, a zna i primiti nekad glupe golove da bi ga lansirao sa iste!
kad je visok tj. nizak 1.60m :D
... idemo ludo, idemo jako ...
Ovo nisu makazice, desna noga na zemlji.
@rolenc Golcina ipo, ali nisu makazice.
Hrvatijanac ili hrvat... klikse odlucite se vec jednom