Nastavlja ga uvoditi s klupe
8
Manciniju je jasno da Džeko nije sretan
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nije sretan! Ti treba da budes sretan i zahvalan Bogu sto ga imas u ekipi!
igrao 9 utakmica. U 6 utakmica pogodio 3 utakmice poceo od 1. minute pa i zadnjoj budali je jasno da Dzeko ne treba pocinjati od 1. minute. Pape protiv Grka ga stavi na klupu i uvedi ga u 70-toj minuti
sve prepisuju od mene ... ma neka ga i na klupi... ima vise elana da se dokazuje .. ovako kad je od pocetka samo se vuce po terenu
The master of bench:). Tako ga oslovljavaju, ali zapravo, covjek samo potvrdjuje svoju klasu. I Baloteli udje cesto sa klupe i igra 20-ak min. ali ne pokaze toliko koliko Dzeko.
Supcic Mancini
ubaci banderu u 75 nek zabije,dzeko je prosjecan napadac kad god je poceo od pocetka obruko se
hajde da budemo malo iskreni i objektivni: dzeko kad zaigra od pocetka ko bandera stoji na terenu, nista od njega. kad udje sa klupe mnogo je bolji. ovo nije krivica mancinija nego dzeke. znam da cete mene demantovati ali ruku na srce iako je dzekson nas dijamant ovo je ziva istina!
Konkurs za prijem glasnogovornika u Federalnom ministarstvu kulture i sporta nije nikad ni objavljen! http://www.fmksa.com/ind ex.php?option=com_conten t&am p;view=category&id=7 7&am p;Itemid=124
http://www.fmksa.com/ind ex.php?option=com_conten t&am p;view=category&id=7 7&am p;Itemid=124
Ma daj, vi to zezate? Cuj, Dzekson nije sretan. Pa sestra mu se zaposlila !!! Ima da skace do plafona sto je nju i zeta skinuo sa liste redovnih uplata LOL Njemu obaveza manje, a drzavi jedna tegoba vise. Sta\'s, tako je kad ti padne kasika u med. Edine, kad ce slatka?
Pošto se ne može ovo komentarisati tamo: Džekina sestra postala glasnogovornica Ministarstva kulture i sporta FBiH Samo bi se grohotom nasmijao, kao ona primljena preko konkursa, pa zaista ovo je najsmješnije što sam ću u životu. Sa fakultetom političkih nauka dobiti posao regularno :)))))))) oj Džeko dobro si sredio svojoj seki.
Bogami se ja ne bi ljutio sekunde. Svaki put udje i zabije. Odigra dvdesetak minuta, zabije go, publika ga voli, prima dobru platu, ne lomi se previse, aj recite da nisam u pravu. Ja, pored svega toga ima onu budaletinu balotelijia da ga zabavlja, ljepota.
Džeko bježi iz tog smrdljivog kluba što prije. Ti ne zaslužuješ sjedit na klupi u najboljim godinama!
Džwko nemoj davati golove neka ovog žabara otjeraju
JA MISLIM DA JE NAS NAROD VECINOM FUDBALSKI NEOBRAZOVAN NEPISMEN I GLUP,HOCETE DA MANCINI AGUERO TEVEZ BALOTELI SILVA BUDU OTJERANI IZ KLUBA KAKO BI VI GLEDALI STALNO SAMO DZEKU KAKO IGRA ODPOCETKA I DAJE PO 3-4 GOLA
Ma vec sam rekao i to opet mogu ponoviti jer se u medjuvremenu to i potvrdilo....Dzeko mi je jako drag al nije on za cijele tekme,vec ovako zadnjih 20-tak minuta kad drugi padnu uvali go rijesi tekmu i bude heroj dana..drugim rijecima ziv san svakog covjeka na svijetu radim malo a dobro placen.
Je.bo vam Dzeko vise fam.iliju smarate sa njim !!!!!!!! SVAKI DAN PO 10 CLANAKA O DZEKI !!! ALO POPUSTITE NAS VISE, NAROD NEMA HLJEBA DA JEDE !!!