Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolan kako nećeš napraviti korak naprijed, kad si doveo deset višemilionskih igrača! Pa korak naprijed bi napravio i trener u bočanju sa takvim timom, a ne fudbalski stručnjak!
e moj mancini...i sama ti je igra pas naprijed - nazad dva! tako je i city napredovao pod tvojom palicom! sve si prokockao ove sezone, jer si igracima driblao formu, a autoritet si izgubio zahvaljujuci balotelliu kojem je sve dopusteno bilo i uvijek je bio ispred svih koji vrijedno rade i trude se a svjesno su zapostavljeni bili od tvoje strane! samo nam reci jednu stvar: Kako si uspio Silvu izbaciti iz forme, al ono totalno...Al fakat! To je nemoguce! A ti si uspio! Ne samo Silvu, vec pola igraca, pa medju nijma i Dzeku!
uvijek mozes vodit ascoli,modenu i tako te ekipe...
Maanchini ooooooo Maaanchini oooooooo
njemu ja skidam kapu dole samo u jednoj stavi a to je kako se uspio \"utrapiti\" namazanim Arapima i to za dobru lovu. Trener 0 bodova. Trofeje u Italiji osvajao kada su ostali bili kaznjeni zbog afera sa namještanjem utakmica. U Cityu su mu doveli sve u šta je upro prstom a on opet ništa neće osvojiti. Što je još gore ekipa nema igre pa čak i igrači koji su na početku sezone igrali odlično sad ih nigdje nema...
i ne pomoze gospa ?
Jedva čekamo žabaru bezvezni pojma nemaš o taktici na terenu si bio puno bolji kao igrač.
Veze ti nemas...letis ko čep!
Ispravka na kraju *Nego Džeku
Neka ode žohar! Bali sve dopušta ,dok ostali odmaraju ili sjede kući ,Balotelli se zajebava po diskotecima ,pijanduri i ne dobije kaznu nikakvu i opet ga stavlja u prvo postavu :S! I Pizara samo što je Italijan pa ga u prvu stavlja ?!? Halo ,šta ti je mancini ,tek si ga kupio bio a ti ga stavljao u prvu ! Kao što je rekao onaj naš Bosanac koji je blizak prijatelj šeiha da šeih gotivi više Džeku nego Mancinija i Balu ,i da je moguće da će na lijeto izbaciti Mancinija i Balu nego Balotrelija !
Kamo srece da i nas uhljup Susic napusti
@osim nemoj tata tako! ipak mancini iza sebe ima uspjehe u interu. mozda se samo nije snaso u engleskoj.
Pa da je Braco vodio City bar bi osvojili kesu boba.
Ma i jesi i smetlje i nesposoban................
Mozda ti se samo ukaz\'o otkaz..