Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je zavrsio sa dobrim igrama onog trenutka kad je upoznao Amru.
dzeko je dobio sina, a i zenu svog zivota kad je upozno amru..
@saltcity_tz Bola zar je musko ime Una? Mora da se namah premetnula u musko.
I jos nesto... *ebala vas Amra! Sta je trebo uradit? Vas "strucnjake" bi mozda zadovoljilo da se covjek kastrira i da nema nikakav zivot. Razmisljate ko neandretalci.
http://www.radiosarajevo.ba/sport/nogomet/edin-dzeko-ima-samo-jedan-uvjet-za-prodaju/227024 ma to je to ... ima li iđe na kladionici da će džeko i ibrahimović igrati zajedno u interu ili milanu....
pritisnut ce ga amra. milano moda manekenke ovo ono
Jedina validna solucija za Dzeku je da se hvata Bundeslige. U BL cijeli cijeli tim radi za napadace. Mislim da je to liga gdje on nece sjedit na klupi a i pokazalo se da mu taj tip fudbala najvise sjedi.
Zar mu nije dosta što ga je ukopao u City-ju?
Haj ti dobi £150.000 sedmicno sjedeci na klupi, a jes ga ukopo. Da je bogdo mene tako ukopo.
za ovog tipa stvarno mislim da je na drogama. kad je bio u citiju, dzeko mu je vise sjedio na klupi, nego sto je igro, a falio ga na sva usta.. nije mi jasan nikako..
i ovaj pobudalio
100KM da Džeko i Ibrahimović igraju u istom timu iduće sezone u Italiji... Milan, Inter nebitno
Jos im dodaj i Petera Croucha u vrh napada :D
@laznivjerniksdadzuma jedina želja Zlatanova je da se vrati u Italiju to je govori otkad je prešao u PSG a prije nekih dva, tri mjeseca kad su Džeku pitali s kim bi volio igrati a nije ovaj je namah rekao sa Ibrahimovićem u tandemu.... Džekina igra u Romu nije loša zato što je on loš već iz nekih drugih razloga... vrlo ke vjerovatno i izgledno da će Ibra i Džeko zaigrati u Interu, zajedno....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne vjerujem
nije Italija nikad za napadače bila dobra zemlja... bjež nazad u eng ili ger
nema kvalitetnog za klupe posto mu odose pujo i ljajic
kod Edina je vazda prazna baterija u telefonu od ovih silnih poziva