"Ima odličan odnos s igračima"
0
Mancini voljan potpisati novi ugovor sa Cityjem
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne Manćini! Daj lijepo ostavi ljude da dovedu pravog trenera. Ferguson ili Gvardiola bi sa tvojim igračima bili prvaci Sunčevog sistema, a ti stalno: \"Nemam igrača\"! Samo kukaš i praviš predstavu.
hocemo dzeku u prvih 11
Dzeko je dao 4 gola Spursima u sred Londona. Ta pobjeda je najvaznija pobjeda City-a do ovog trenutka jer im je to bio najtezi protivnik u ovih 8 odigranih utakmica. City tek treba da igra sa United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, pa vidjet cemo ko ce se istaknuti u tim derbijima.
Greska je bila sto je Teveza ostavio, morao ga je prodati ljetos. Mislio je da moze Carlosa drzati pod kontrolom i to mu se obilo o glavu. Tevez ce ga kostati posla, a bojim se da bi i Balo mogao da ga kosta takodjer. Mario je talenat, ali nikad nece biti ono sto drugi od njega ocekuju da bude, uvijek ce biti to sta jeste, nece se nikad promjeniti. Vecina igraca ne voli Mancinia, samo sute, ali kad krenu kola niz brdo, prvi sto sute okrenut ce mu ledja. Isto kao u Interu sta je bilo.
@E MOJ...Nema sanse da ManC ista uzme ove godine,tesko da prodje grupu u LS a kamoli da uzme PL.
Balotelli je doveo Mancinija na 1. mjesto i sad neće lako ispasti iz prvih 11. Plus, još su ga i golovi krenuli. Ko je džeki kriv što zabije na jednoj tekmi 4 komada, pa onda presuši ko pipa iza ponoći. Sad mora vrijedno da trenira i da se nada njegovom kiksu. Ovome Rijeka - Cro, samo jedno: Pogledaj koliko naroda dolazi dotičnim klubovima na utakmice, a koliko tvojoj rijeci koja nema šeika. Sve rečeno.
Ko je isp,ranog mo,zga ti i tvoji majo,riz,irani u Mos,taru mozda. Vjerovatno i ima malo previse milijardera u nogometu ali jos uvijek su najjaci Barcelona, Real, Manchester (koji drzi milijarder koji im jos kr,ade novac) i Bayern. Jel imaju tradiciju, imaju. Sta onda sup,lji,ras ljudima ne,buloze mal,ou,m,nice. Idi na ulicu i protestuj protiv bankara koji su vam krivi sto 20 godina birate ista go,vn,a. Ako u Bayernu nema tradicije gdje su bivsi igraci u upravnom odboru onda stvarno neznam sta ti vise hoces.
klubovi su investicije, a ne romantika, svejedno je gdje je poceo kad je sad tu
@artyom Nisu oni krivi. Kako ćeš nekome ispranoga mozga objasniti da prosjecnoga nogometasa zanimaju dvije stvar: lova i manekenka. Zaboli Edina Dzeku za ove što mu se klanjaju. Svaka njemu čast na nogometnim vještinama, ali činjenica je da su nogometaši društveno beskorisni.
Otkada su šeici i oligarsi preuzeli kontrolu nad klubovima prestao sam pratiti nogomet. Tu više nema niti tradicije, niti dobre organizacije, niti razvoja igrača, samo kupuj da drugi ne kupi. Nije bitan ni trener, ni uprava, ni organizacija, niti politka kluba, bitno je jedino čiji Rus ili Arapin je spreman više para ulupat da bi doveo nekog nogometaša.
je osvojio 2titule s interom i to jednu za zelenim stolom a drugu kad je seria a bila najlosija u historiji.znaci 0 od trenera
Zasto je greska, covjek dobro igra !! Kako god bila greska ili ne, Dzeko zaradjuje mnogo a ti si fukara
S obzirom koliko novca imaju F.T.V bi konacno mogao otkupit prava za prenos neke lige, a posto italijansku niko ne prenosi (bar ne na te.lem.ach-u) a jos su sad tu nasa dva igraca (LULIC, PJANIC) red bi bio, dosta je vise mazanja ociju sa turskim safunjarama i ex yu filmovima koje je svak gledo po hiljadu puta
gvardiola????? hahahaha
Sta ti sosnu znas, hajd\' malo prosetaj u Priboj. Vidim da volis isticati odakle si pa hajd tamo bori se za autonomiju.
Odličan trener! Jedina njegova greška je što je doveo Džeku u City, a ostalo je sve na mjestu. Ali, riješiće se on i tog \"problema\" ;-)
http://www.premiership-balkan.com