Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mancini ooooo, Manchini oooooo! Trenutno najcjenjiniji trener u evroskom i svjetskom nogometu, kako je samo izdominirao ovu stiuaciju sa Tevezom. Covjek koji ce za Bozic imati najveci broj bodova od postanka Premiershipa. Ove godine tri trofeja u Engleskoj, a sljedece Liga prvaka.
za dvije godine ce isto ovako pricati o dzeki najboljem igracu po ocjeni portala goal.com
koji je ovo konj od trenera haha
Jest mi lik dosadio vise,stvarno,od kako Dzekson ode u M.City stalno citamo o ovemo g.o.v.ne.t.u Italijanskom... Reko bi coik,aman ti zaman nesto postigao.. Trener je koji od niceg napravi nesto ! A ovaj ima i novce (neograniceno,sto se primjeti po njihovom rasipanju) A i igrace,visoke kvaliteti... Manchini ti si obicna K.A.R.I.N.A !
Pa normalno da vi kupujete igrace i dajete za njiha veliku lovu kad ste budale,ustvari samo je Sheik Mansour budala koji drzi idiota za trenera poput tebe zabaru jedan.Drugi klubovi ne trose puno para na igrace ali imaju dobre trenere koji znaju iskoristiti i losije igrace ili sve sto im je na usluzi.
sta ti imas pseto pricat kad ce tebe otjerati poslije zavrsetka sezone, posto si izgubi CL, a izgubices i pl, napolje svinjo zabarska
Prema izboru čitatelja portala Goal.com, Edin Džeko je najbolji igrač utakmice.
dolazi do zamjene igrača na relaciji fk saraj\'vo-man,city!Naime Mancini več duže vremena šmeki Suljića\"koševskog šejtana\"pa bi volio uz doplatu i Teveza da ga dovede jer je čuo da Plišek želi da ga vodi u češku da od njega pravi novog Džeku! Samo ima jeddan uslov a to je da ga malo uhrane jer kaže da nemože imati 45 kg i igrati špica u engleskoj!
dajte vidite ako može kako u Njanjajevo da dodje barem na polusezonu?
Samo ne u Juve. Smrdljivi igrač je za smrdljivi klub. Najbolja opcija od ovih je inter.
zabar