Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Kakva je Manciju strategija, takav mu je i odnos prema igracima. Niko ne zna na cemu je ni za sutrasnju utakmicu a ne za polusezonu.
Tako i treba,prodati DZeku najveci promasaj prelaznog roka a vratiti Taveza koji se dokazao i koji je mnogo kompletniji igrac od Dzeke,nazalost..
mislio sam najbolji assisteri
Da je Tevez toliko dobar kao sto ga pojedinci dizu City nebi imo problema da ga proda bilo kojem jacem klubu,ali njega Teveza jednostavno ne zele,placo je Inter i vise za igraca nego sto City trazi za Teveza,placo je i Milan i PSG,kupio bi ga mozda i Chelsea nevjerujem da je do para vec do Teveza.Nikad on nije dao gol glavom,nezna ljevicom,nije timski igrac,nije igrac na kojeg se mozes osloniti.Sad hoce da igra sad nece.toliko bi imo za reci ako pratite fudbal onda znate o cemu pricam.
sad kad mu je potreban ,vraca ga ... mancini je najslabija karika citiya!
pa možda zato što se dodaju Nasri i Silva i Aguero, ostali samo na PES-u ;)
ako su u cityu igraci sebicni,,zasto su onda najbolji dodavaci lige iz citya??? niko nije kriv sto dzeko svaku loptu izgubi.
Banujte ovog odrona, stvarno je pretjerao. Lik mora da je iz vaseg portala dok sebi moze klikati desetine pozitivnih dojmova u par minuta.
Hahaha, Manciniju došlo iz guzice u glavu, ne ide napadačima, gube se utakmice, sad je i Tevez odjednom poželjan. Znaš kod bi mu ja zaigro...
Transfer Carlos Tevez, Manchester City Russian club Anzhi Makhachkala AnonimusGB
Haha , kakav kr.et.en od covjeka ovaj Mancini , pa to je strasno ..Covjek je javno vrijedjao City i govorio da je sr...e , Tevez naravno , a ovaj ce mu opet dati sansu , strasno kakav moron ..
Tevez u Milna, Tevez u Inter, Tevez u PSG...na kraju Tevez ode u qu***c!!
dobro si skonto glupane.tavez je najaci igrac premier lige.naravno posle dzeke.
Sta vi pricate o dzeki uopste ? jestel mozda gledali zadnje 3 4 utakmice, moras ga moliti da potrci, sjedi na klupi jer je los
Pustite se suplje ljudi, Tevez je prvi strijelac prosle sezone bio, to je igracina!! Na stranu sebicnost, nismo ni primjecivali da je sebican, dok nije doso Dzeko, pa je sad svako ko doda bilo kome osim njemu sebicnjak, pokvarenjak, i slicno... Ajde okej, jeste sebican, ali je Tevez za ovu napadacku postavu koju City sada ima, ukljucujuci i Dzeku, majstor i tata. ;) Nek prica ko sta hoce, za njega golovi sve govore...
ma treba manciniju .eb.ti mamu poltronsku i dovesti mourinha da vidi sheik kako se pravi ekipa. jos danas javljaju da ce aguero u real...