Povratak u tim bio logičan
24
Mancini: Tevez bi nas mogao koštati titule
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA MRŠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eno sad, trebo si reci Dzeko nas je kostao titule....koji si ti bogalj, pa konju onaj talijanski idi u zabariju i vodi Lecce...
Pusti te ga , pa nije treba kriva :(
kako ckapi prebacuje krivicu, ti si kriv gmazu zabarski
Glupane,kakve sve samo izjave ne daješ posljednjih dana i praviš izvlakušu za neuspjeh.Gvardiola je dobio nogu iz Barce pa se duboko nadam da ćeš i ti.J.e.b.o te Tevez(šišo travo u Argentini oko kuće),J.e.b.o te Aguero(povrijedio se vozeći sinov tricikl),J.e.b.o te Baloteli(povrijedio se k.a.r.a.j.u.ći tebe bez lubrikanata)i J.e.b.o te na kraju i Edin Džeko koji sjedi na klupi(ne buni se)i gricka košpice!
A da je pametan taj seik ja bi tebi odbijao od plate i placao tevezovo ne igranje, konjino ljudi se nadavali love za njegovo ne igranje a sve zahvaljujuci tebi,za tih par mjeseci sto nije igrao a dobijao lovu, mogli ste sevapa zaradit da ste iz neke shaban lige doveli 5 igraca u vrednosti tih para,pa nemoraju oni nikad igrat, to bi bio svakom od tih 5 san snova !!! ha ya
Ubaci ti Teveza nek zabija, a DZEKU ostavi nek ti ga mami,zeni i kcerki zabija Tevez jest klasa,a volio bih da ne osvojite titulu,zato sto si isspao paksu u svakom pogledu,sto kupujes tolike napadace ako ces drzati na klupi, nebranim ni dzeku ni teveza al s takvim timom i sramota bi bila da neosvojis nista,prim, da ti igrac 4 gola ti njeg next match na klupu, pa ko je tu konjina ti il igraci ??
HAHAAAA.... JOJ STO CE BIT PRELIJEPO GLEDAT BOSNJE KAKO PJENE KAD MANCINI OSVOJI TITULU BEZ KLOCA. KREPAJTE OD MUKE :D
Naravno sada se vadi na teveza
S obzirom koliko je novca ulozeno u pojacanja, a nista nije osvojeno, cisto sumnjam da ce Mancini ostati na kormilu MC, osim ako klub ne sluzi seiku za pranje novca ili neke cudnovate aktivnosti. Evo, Guardiola je sada slobodan, a osim njega tu je jos nekoliko vrhunskih trenera medju kojima je i nas Vaha koji je vec dokazao svoju strucnost izvlaceci iz osrednjih igraca ono najbolje i stvarajuci tim koji ima pobjednicki duh. Tevez mora da igra jer se mora prodati. Cijena igraca ne pada kada je u formi, a isti je dokazao da jeste. Tevez je odlican igrac i olako bi se mogao uklopiti u neki italijanski klub; npr. Juventus, gdje bi autoritativan trener iz njega iskorijenio onu urodjenu manu skrtosti na terenu. S druge strane, Balotelli, ukoliko Mancini ostane na klupi MC (sto bi me iznenadilo), sigurno ostaje u klubu jer istog niti jedna ozbiljna ekipa ne zeli kupiti. Istinski se nadam da ce Dzeko ostati u Engleskoj, i odlicno bi se uklopio u Arsenal.
DZEKO ME JE RAZOCARAO TOTALNO LOSE DOGLEDA UTAKMICE
Ovo će mu i biti izgovor za ostanak. Vadit će se na Teveza i tražit će još par igrača na što će vlasnici nasjesti i imamo glavonju i sljedeće sezone. A to što upropaštava fudbal, igrače i sl. nikoga nije briga. Oprostit će se i Baloteliju i tako ukrug a Džeko (koliko god loš ili dobar bio) nije ovo zaslužio i samo gubi dragocjene sekunde svoje karijere. Zaključak je jasan: ili da ovaj žabar ode ili da Džeko napusti i potraži klub gdje nije novac u prvom planu nego igra i napredak igrača.
si ti . Ti si jedna CUNDARA VELIKA od trenera
Nema titule nema titule j...mo ti sve
J***m li te u ta škrbava usta! Čuj, ima dobar odnos sa njim i njemu je žao zbog svega što se desilo, nabijem te beskičmenjaku jedan. Nema nimalo karaktera.
vidi stratega heheh
znao sam ja da je neko drugi kriv samo sam se pitao KO ?