Talijan poslao jasnu poruku
0

Mancini: Riješite me nepoželjnih igrača

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: Reuters)
Roberto Mancini (Foto: Reuters)
Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini javno je dao do znanja određenim igračima u svojoj ekipi da više nikada neće zaigrati za Manchester City dok je on na klupi, čak ni u slučaju da ih ne uspije "utržiti" do kraja prijelaznog roka.

Mancini je izrazio svoju frustraciju neprodajom igrača poput Craiga Bellamyja, Emmanuela Adebayora, Roquea Santa Cruza i Waynea Bridgea koji primaju visoke sedmične plate, a sjede na tribinama za vrijeme utakmice. Talijanski stručnjak se nada da bi se spomenuti igrači mogli prodati do kraja prijelaznog roka, kako bi on mogao dovesti još nekoliko pojačanja.

"Nisam ja kupio te igrače. Mogu samo odgovarati za igrače koje ja dovedem u klub. Dao sam priliku svim ovim igračima, ali nažalost nijedan se nije uklopio u moje planove. Žao mi je tih igrača, koje prije svega poštujem, ali nije moja krivica", rekao je Mancini.

Talijan bi od prodaje otpisanih igrača krenuo u potragu za još jednim centralnim veznim (Scott Parker), te urugvajskim reprezentativcem Sebastianom Coatesom koji mu je, uz Nasrija, prioritet ovog ljeta.

"Treba nam još nekoliko igrača kojima bi popunili ekipu na svim pozicijama, a sve dok ne prodamo igrače na koje ne računam, ne možemo dovoditi pojačanja", zaključio je Mancini.