Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pusti ga da igra konju žabarski, pa ce zabijati ne moze se davati go ako se udje u 86 min
Dzeko: \"Ocekujem vise centarsuteva prema mojoj glavi.\"
džeko, nadudlaj mi se k.u.r.c.a.
kako će dati glavom, kad nezna ni nogom.
http://www.premierleague.com/en-gb/players/ea-sports-player-performance-index.html?paramSearchTerm=&paramClubId=&paramSeason=2011-2012&paramPosition=FORWARD&paramItemsPerPage=100&pageIndex=1&paramSelectedPageIndex=&paramSearchType=EA_SPORTS
čuj ti mog trenera, on bi da ja zabijem glavom, a neznam ni nogom.
nemoze on glavom - on je glup
ovo nije pohvala dzeku bila,,nego kritika i upozorenje.. kako su ga doveli rad njegove visine,a on opet nedaje golove s glavom.. vise je aguero dao sa glavom od njega.
VOLIM SVOG OCA , SVOJU MAJKU , SVOG ZELJA ,DIJAMANTA , AL STO VOLIM DOBAR DOMACI OBALITI .........
ja cekam da i meni zabije i prestane sa postom
Mozda kad bi malo manje bili sebicni i igrali na dzeku davao bi on golove i naravno da ga u igru vise stavljas
je.b.e.m ti djecu.. dje ih ocekujes? na treningu jel? je.b.e.m ti o.c.a žabarskog na m.r.t.voj ma.t.e.ri... ubaci cojka da igra pa ocekuj..
\"Ako ga budes drzo na klupi ,mnogo ce se on golova nadavati\" KONJU jedan!
@usher ... u tih12 mjeseci postigao je 20 golova sto znaci da je, jos kad se uzme u obzir u kakvoj je ekipi i koliko igra, dobro jee
Pa kad mu oni tvoji budu dodavali lopte možda i treba da očekuješ, a ne onaj Silva i Aguero kao da su sebi kupili loptu!
KAKO CE MAJMUNE KADA GA DRZIŠ NA KLUPI I PUŠTAŠ PO 5-6 MINUTA
Kako će ih Tott\'ham razmontirat, nakon toga će s Džekinom glavom moći samo orahe tucat