Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I još nešto,(u povjerenju,pao mi je kamen sa srca,sasrao sam se pravo)nije bilo sumnje da ja ostajem u Citiju,
Mars kuci zabaru,tamo u trecu b ligu,ti nisi nikakav strucnjak,veze ti nemas
Gospa iz Medjugorja je odigraqla kjlucnu ulogu....
Guardiola je proslost, cim je otisao u trivijalnu ligu poput njemacke, gotov je! Manchini veceraj i lezi, cuvaju te nasi mitraljezi!
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Njemu Dzekson cuva posao
hehe koju zabarski da je Guardiola izabrao Man. City ti bi na ljeto letio nazad u Italiju.Samo se zahvali Bogu pa je izabrao Bayern.
Hahahahahahaha, kad je vec potpisao za Bajern sad fol on se nije brinuo, a Dzeko mi kaze usro se 7 puta u zadnjih mjesec dana.
koji je ovo ublehash,cuj ne brine se da mu ovaj uzme pos'o,...k'o da radi u DP Marketu,...pare su za pet godina safe k'o u jorganu,zato se i ponasa ovako,a sto se tice "radim dobar posao..",zavisi iz cijeg ugla gledano,da je moj City,davno bi mu slup'o onu njonju zabarsku...
vic godine.......