Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Tohir kad je tek dosao govorio da ce kupit i Mesija. Sad kad treba platit 10 milja. Za nekog igraca on pada u nesvest. Cuj hoce s mladim igracima a zacrtao sl. Sezone hoce da bude medju 3 u italiji. Bit ce mozda od pozadi.
da i to dozivim...treba tebe nagatoma, ranochiu i palacia (iako moze ostati da bude joker sa klupe) otjerat i nabit nogom u guzicu -.- trener koji prije stavlja u igru palacia prije perisica i jovetica...otjerao ljaljica :S brozovic mu nikad nije standardan bio...gura felipe mela koji je panj od igraca...samo da je udarit nekog i to mu je sva igracka filozofija
Idi keru vise, neznalico... Forza Inter...