Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Van Persie, apsolutno zasluženo! Nije mi jasno kako čovjek koji zabije 28 golova u 27 ligaških tekmi u 2011. godini nema mjesta na širem spisku naj igrača godine, a nekakav Abidal, Fabregas i ostali (koji nisu nešto posebno napravili u 2011. god.) imaju!? Pišam se na FIFA-u, UEFA-u, Blattera i Platinija! Hulje seoske!!!
ta ce dzeko.. ja mu kroz noge prebacivo
Robin Van \"Peri Se\" :D TYPO TYPO TYPO. Novinaru odbiti od plate :) http://pokit.org/get/8547b88e5b7504fcdb230ab3c00ecb7a.jpg
pa onaj je veci kloc od mirze varesanovica (frizura)
a dzeko