Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko odmah bježi iz Rome. Ovaj pametnjaković mu je oslabio karijeru u umjetnom arapskom klubu Man City. Fol on skontao da je bolje da Džeko ulazi sa klube. I kad je tako ferceralo, zabio Džeko pokoji go, onda ga prozvao njegovim Jokerom sa klupe. I on se hvalio kako je skontao kako treba Džeku tretirati. A druga stvar je što bi Džeko davao golove i da je igrao od prve minute.
Hahaha. .. ne može dzeko pobjeći od ovog smeća
Ne daj boze. Ukopace ih.
Ako on dođe, Džeko neka pakuje kofere
Gdje Mancini dodje tu Dzeko ne cvijeta.
Iako nisam baš ultra-mega fan tenisa, ipak bi klix mogao da objavi vijest o današnjem teniskom spektaklu. Roger Federer vs Rafael Nadal, April 2 Ipak je to bitnija vijest od ovog Mancinija.
Spalletti ocekuje klupu Juventusa a sve zavisi kako Allegri odigra u Ligi Sampiona.
kako god okrenes ako dodje, a Dzeko zavrsi na klupi ode on u bolji klub ;)
DzekA na Haparatima
Hoćel u tom slučaju Džeko na staru poziciju kod Mancinija ? KLUPU !