Italijan ironičar nakon remija
0
Mancini: Malo smo igrali NBA košarku, malo nogomet
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najlošiji trener na svijetu... ne bi ga gradačačku zvijezdu doveo za trenera...bez uvrede GZ
no dzeko no party
veze ti nemas moj Manchini, al veze ;))) cak je i nas Safet Ferguson za tebe ;))
@Crouch To sad smijesno je li? Heb em li ti sve usta retar dira no!
Nakon što sam je onako primio prsima u petercu, zar si mislio da ću propustiti priliku da si pomognem rukom.... PS. Baš mi je drago što Džeko nije dao gol, šta treba da te non-stop izvlači iz tvojih belaja za onih par minuta što mu uporno daješ.
kmeeeeeeeee kmeeeeeeeee primili smo gol od pitera krauča... rukom igro.. kmeeee a nije nam belaj kad damo go u zadnjim minutama iz penala, pa iz ofsajda, pa iz faula pa..
mozda nema dovoljno igraca ?
Ti ba navalio s Kurcotelijem, *ebo te on više kući ga sebi vodi pa nek ti igra!! Šta si konto, Dzeko će u 3 minute čuda napravit! Krivo mi što nije otišao iz tog napuhanog kluba, nikad više vašu utakmicu pogledao ne bih!!
GOLOVI NA ; 4 fudbal .com
da je kloc neki igrac igr\'o bi za barcelonu ili real a ne truhno u mc-u
Kakvi poznavaoci fudbala se ovdje skupljaju,komentari au slika kucnog vaspitanja.
Šega čoek
@Mancini Smrdi nisu dobrodosli ovdje, m@rs nazad u smrdiju!
Pogledajte kako najlakše zarađivati na kladionici. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Dajem vam i 22 sistema potpuno besplatno uz glavni. Igrate na vlastitu odgovornost, i ako vam nije preskupo možete se priključiti. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. Tako da ako pođe po zlu, imate pravo na besplatni mjesec i popravak situacije. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Piter KAUČ je poznat kao igrač koji igra prljavo i služi se svim i svačim!¨!!!!!. Sjećam se kad je na nekom od EP ili SP u skoku igrača uhvatio za kosu(rep)i zavrnuo mu glavu,UMALO ČOVJEKU VRAT NIJE SLOMIO.
Igro si ti moj k.....c mamu ti j.....m Zabarsku treba dzeko da t te pljune medzu oci mamu ti j....ebo svoju.
recept za uspjeh 90 Minuta Edina Dzeke 0 Minuta Slinotelija 3 boda