Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro covjek kaze - ako misliti da sam ja, roberto mancini, sposoban osvojiti ligu prvaka onda ste ludi
Pa ti si presmijesan i gl.up trener.Ferguson sa jednim prosjecnim timom koji ne vrijedi vise od 10 miliona svake godine prodje grupnu fazu,dogura do polufinala i finala. Smijesan si trener kao i tvoj klub,dobro je da ste ranije ispali i volio bi da Ajax ide u Evropa ligu,nezasluzujete Evropska takmicenja niti medju prvih 6.u EPL.
Trazite posao? Posjetite prvu drustvenu mrežu poslova Job ba
bolan mancini,tebi i tvome timu ni hodzin zapis nemoze pomoci...pa ni gospa iz medjugorija,uozbilji se i napusti fudbal...
Ne bi ja ni u zelji prezivio na klupi a kamo li u kakvom ozbiljnom klubu, al boli me k u r a c dok glupi arapi placaju
NAVIJACI OBOZAVAJU MANCINIJA,IMA VELIKU PODRSKU OD GAZDI KLUBA ALI SE NE SVIDJA BOSNJACIMA IZ FEDERACIJE. KLUB SE NE SNALAZI U LIGI PRVAKA ALI ZATO GURA U ENGLESKOJ PRVACI SU I NEMAJU JOS PORAZA U SEZONI UBJEDJEN SAM DA CE SKRSIT MANCESTER UNITED U MEDJUSOBNOM OGLEDU I OPET UZET TITULU NARAVNO SA NASIM DZEKSONOM KOJI IGRA KAKO IGRA I MENI JE SUPER
nema sta dzeko lose odigrao. istina nisu mu davali loptu ali i kad mu je dodaju odmah je salje od sebe ili je izgubi...ali jedna losa noc mu se moze oprostiti za sve one dane kad je spasavao city...hala dzeko
lako je pljuvati po Dzeki a to sto frajer nije dobio 2 lopte to niste vidjeli glupani Mancini je zalutao malo
TI BI I BARCELONI DOHAKO !
Ovdje se na postavlja pitanje može li M. City osvojiti ligu prvaka, ovdje je jasno da M.City ne može ni da prođe grupnu fazu... Što je glavna krivica trenera!
klocko proglašen za najgoreg igrača, a modrić za najboljega. jel vam nestalo tinte na tastaturi, kad ništa o tome ne pišete???
Igra cityja je već davno pročitana, sve lopte mora ocariniti Yaya Toure, koji je katastrofalno spor, vezna linija tanka, Nasri nevidljiv, Silva bljesne na momente, ali daleko od prošle godine, Tevez i Aguero prosječni i pročitani, a što je najgore od svega odbrana šuplja, da nije Harta... Onaj mali Nevjestić kako li se zove pretanak, bolji bio Savić, a jedan Lescot grije klupu, Zabaleta luta, sve u svemu Manciniju fotelju čuvaju samo Hart i Džeko. A o taktici i treneru je ovdje već dovoljno rečeno.
Svi ti ga zabijemo do balchaka u pakash
@realan Sta ba ti baljezgas,covjek milione potrosio,ima bolju klupu od citavog Uniteda,i ti mi lafo realan.Klopp trener Borussije prosle godine je ispo iz grupne faze al je stekao iskustvo i izgradio fantastican tim na kojem nije puno ulago,jos tezu grupu dobio sad neg prosle godine.Neznalice mani se fudbala molim te.
ponavljam! Chelsea je u 12 godina igrao 8 polu-finala i jedno čak finale izgubio, ne poredi se sa njima, nećeš ni ligu uefa izboriti, razbiće te Klop ko beba zvečku.
@ba samo kazem red je da i njega zamjene da im neko titulu donese imaju pare nek dovedu bielsu
ma ti si jedna velika b.u.d.a.l.a...