Hvali narednog protivnika
8
Mancini: Liverpool će se boriti za titulu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....reče najveći tupson u današnjem vremenu što se tiče fudbala\'\'.
izjave ovog lika su za psihjatre
Ma vidi se da ti blage veze nemas
idi ba lijeci se,,,,budalo jedna
Neće...kratko i jasno... Liverpool, unatoc svojoj velikoj proslosti, nema kapacitet da se trenutno bori ni za sta vise od kvalifikacionog mjesta za ligu prvaka (i to mozda)...
koji si ti strucnjak u p.m,pojma ti nemas smece zabarsko,za tebe treca liga u italijimajmune,mozes dok je seika i njegovih para da laprdas okolo
Ne dipr Mancini.....
bollji je vedo nego dzeko
jjoooo da hoce dzeko uvalit jedno 20 golova dok se onaj oporavi.. samo da se nakaki ovom treneru u usta pa onda nek ide i u Zetu crnogorski..
Kakav je glupan ovaj zabar u pm.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
hahahahahaha
A ti za mjesto u campions ligi 2014, jad i cemer koja konjina. Nebih mu dao ni vode donisi futbalerima a kamoli da ih trenira.