Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta \'š ti bolan kritikovat\' i golman je bolji taktičar od tebe. Zamijenite pozicije, možda uspijete ove sezone. Moronu!
Nije bio na najvisem zadatku ???? Za onaj gol Ronalda jeste kriv, ali je skinuo najmanje tri-cetiri cista gola prije toga
Konj pani je kriv za dva gola-a najbolji daleko od svih je Yaya Toure! Joe Hart je skinuo najmanje 3 sigurna gola..Mancini taktika bunkera i kontri nije urodila plodom. Ne moze to sa igracima tipa Maicon,Tavez i Silva. Silva je drugi igrac kad uz njega igraju Aguero i Dzeko..Nasri je bio nespreman,i opet je igrao, i povrijedio se u prvom poluvremenu.. mancini je bio u poziciji da dokaze,da je kolko toliko dobar trener,ali je opet u.s.r.a.o... Da je bio pametniji,mogao je poslati Murinja na zavod za zaposljavanje:)
sta ti je Harta da nije bilo primio bi jos 4 komadaa a dzeko ne bi ni ulazio hahaha DZEKO JE IGRAC ZA PERIOD OD 60-TE MINUTE ona kad ispocetka igra on pojm anema
aj ne seri tita ti
kako bolan nije na zadatku 14 odbrana stani ti na gol pa brani one udarce dzeko kraaaaaalju
da nije bilo joe harta vi bi pusili 6:0, zato mancini zacepi, a vi klixovci za zadnji go nije joe hart kriv vec kompany koji mu je pokrio vid i kad je ronaldo sutno loptu sageo se ko p.i.c.k.a a da je stao kao covjek lopta bi se odbila, ali eto bilo i proslo
nemas ti jaro kapaciteta da vodis ekipu u CL. i ovo sto si osvojio PL nije tvojom zaslugom, vec zbog cinjenice da PL nikad nije bio slabiji kao te sezone! ove sezone ispadas u grupnoj fazi i 1/4 finala europalige, a u PL ces loviti 4 mjesto!!!
@Jale , mamu ti pocastim velikom k.u.r.c.inom i nema na cemu
Cuj \"nije bio na najvisem nivou\" a spasio ih je da ne prime jedno 7 komada. Zato koristim priliku da ye.bem majku ovima iz Totalsporta i redakcije, nisam vam yebo mamu od juce a ovo je izuzetna prilika za to. Odgledajte tekmu pa onda napisite clanak, pichka vam mat.erina nekompetentna i amat.erska.
Hail Mancini, ti si glavni, boli te....:P
pa joe hart sa dzekom izabran za najboljeg pojedinca u cityju,boze sacuvaj
Kamo sreće da Džeko nije pogodio gol u zadnjem kolu prvenstva Engleske i time spasio stolicu Manciniju.Osvojili titulu u scenariju koji se događa jednom u sto godina,a Mancini sretan koliko glup.A da je glup brate jest.Mnogo.
BvB ide dalje
mc je sinoc imao srece koliko je tezak jer je real za tri klase bolji od njega...
kreten,vec upisao 3 boda protiv borusije...al ce ga ljudi spustiti na zemlju...glavu dajem
I AM GLAD AND HAPPY \'\' YOU LOSE\'\', JUST LOVE LAST MINUTE OF GAME , NEXT WITH GERMANY YOU ARE LOSE TO. YOU CAN ONLY PLAY WITH ENGLISH THAT MAYBE COULD BE WIN CHAMPION, I JUST CAN WAIT TO SEE YOU WITH MESSI AND MESSI COMPANY