Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Dzeko truneš na klupi ko bosanac na birou :D
Ma djabe zabaru nemoze ovim nasim medijskim idi.tima seik objasnit.
prica se po mahali da je amra sa đžekom samo da bi je on upoznao sa mariom balotelijem. amrica ga sanja cak i kad je džeko dere ona zamislja da je baloteli.
Nema veze, zna se kome ce navijaci Sitija ionako pjevat\', sjedio na klupi, ne sjedio... Opet ce ostati covjek za kljucne golove, imace svoju Amru pored sebe, i sa jos vise inata i zari igrati za BiH.
j.e.b.o vam i dzeko i mancini mamu, sta smarate svaki dan
www.4fudbal.com golovi, uzivo prenosi, rezultati, novosti itd.... sve na jednom mjestu
da sam na dzekinom mjestu ja se ne bih pomjerio iz mc-a do penzije, dobija dobru lovu, ne ocekuju se rezultati od njega, uziva i to je to
Dobro mozda DZeko nece citavo vrijeme sjediti na klupi, mozda ce ga poslati da dohvaca lopte iza gola !
ovu sam vjest procitao vec 3 miliona puta...
šta amra kaže nato jel đeka jutros prdno jel ona dorućkovala imal potresa u zenici oćel zlajoglu podnjet ostavku kakoje stanje u siriji štaje sa agrokomercom
jel ti se gospa ukazala dole kad si bio