Smatra da radi dobro
1

Mancini: Dovraga, dosadila mi je ta priča o mom odlasku

Klix.ba
Roberto Mancini
Roberto Mancini
Roberto Mancini je danas na konferenciji za medije te je uz psovku na najbolji način pokazao da su mu dosadile spekulacije o njegovom odlasku sa pozicije menadžera Manchester Cityja.

Mancini se našao pod velikim pritiskom nakon ispadanja iz Lige prvaka te činjenice da mu titula u engleskom prvenstvu sve više izmiče budući da gradski rival United ima velikih 12 bodova prednosti.

Posljednje ime koje se spominje kao Mancinijev nasljednik je trener Malage Manuel Pellegrini, na što je Mancini rekao: "Dovraga". Nakon kraće pauze i smijeha je nastavio: "Ne mogu svake sedmice odgovarati na ista pitanja. Imamo još dva mjeseca. U ta dva mjeseca ćemo znati može li se to desiti, ali ja ne mogu nastaviti tu priču".

Potom je kazao kako razumije novinare i njihov posao. "Ipak, ne mogu razumjeti sve to, zašto bi City mijenjao menadžera, zbog čega", upitao je Mancini, prenosi The Sun.

Na kraju je kazao kako je još četiri godine vezan ugovorom sa Cityjem te da smatra da svoj posao dobro radi, kao i da je sretan u Manchesteru.