Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije borusija bolji tim, nego je klopp, njihov trener, za tebe izmislio i znanje i taktiku. borusija nema imena niti skupih igraca, a ti sa gomilom zvijezda ne znas sta bi. igraci su ti donijeli sve, a nekad treba i znanja i taktike. ti si ala susic zivis samo na krilima kvalitetnih igraca
Eto Manćini je fino govorio da mu fale Messi i Iniesta+Falcao da malo osvježi napad a ne bi mu ni Ronaldo smetao zajedno sa odbrambenim Pepeom i Dani Alvesom.
Slab City skroz, tegoba za gledat, ne znam sta onaj Dzeko vidi u toj ekipi pa ne zeli da ide odatle. Ili su ga pare i k*rve zaslijepile ili je prirodno glup pa moze biti zadovoljan u tom klubu. Njemci ih rasturili, zasluzili su pobjedu od vise golova razlike, fizicki i tehnicki jaci od engleske ekipe.
Najgluplji trener!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa ko bi YAYU tourea stavio defanzivno da igra to samo ovaj zabar moze a sto se tice ekipe po meni bi ovo bio idealaqn sastav: Hart.Kolarov,Nastasic,Kompany,Maicon,Javi garcia.silva,yaya i aguero vezni a Tevez i Dzeko u spicu... jednostavno!!!!!!!!!!!!!!
KAKAV CITY..uzima titule u zadnjim sekundama i time se ponosi..
a sto se tice borusije oni su prava ekipa sa glavom i repom sa tatom klopom koji zivi za ekipu a i ekipa za njega.imali su prije taj grc zvani liga prvaka pa nisu bas igrali dobro kao u bundesligi,al eto jucer im grc nestade i pocese igrat super kako su igrali sve do sad u bundesligi.
a sto se tice borusije oni su prava ekipa sa glavom i repom sa tatom klopom koji zivi za ekipu a i ekipa za njega.imali su prije taj grc zvani liga prvaka pa nisu bas igrali dobro kao u bundesligi,al eto jucer im grc nestade i pocese igrat super kako su igrali sve do sad u bundesligi.
ma engleska liga je krs.pa atletico je nedavo tukao celsija sa 4-1 a sinoc borusija ubila hljeb u citiju.tako da nije sve u novcu.vjestacke ekipe nemaju dusu i to je to.
eto stavio vam je dzeku da igra i vjerovatno je zbog toga i popusio foru kloc u 90 minuta nije primio dvije lopte a nije ni jednu zadrzao kako bi njegova odbrana i vezni red malo dosli sebi sam sebe moj mancini ti ubi umjesto taveza da stavis ili balotelija ti dzeku eto ti sad ponovo neces nigdje iz grupe...
Ako si tek sad skonto sta vam fali...... ROKNI SE ZABARU
nije nego je njemacka liga jaca za klasu od ove smetljarske engleske
Minkeeeee! Dortmund ima boljeg trenera !!! vaffanculo robertoo
sinoc najbolji bili golmani
da si bio na njegovom mjestu ni ti je nebi dao
Ma u svakom segmentu fudbalske igre sinoc je Borusija nadigrala MC.Sreca i golaman su ih spasili od cistog poraza jedno tri komada razlike.Mancini cijeli prijelazni rok je prico o kupovini V.Persija i jos nekih napadaca i ofanzivaca ,vec sam reko ne treba njemu spicova njima treba dva dobra odbrambena igraca i sredina pojacana.MC sa ovakvom odbranom kroz koju puse ko kroz drvenu baraku moze zaboraviti na titule i dobre rezultate.
Koju si ti utakmicu gledao????? Čuj,nije po golu opalio. Pa nad Dzekom nije sviran faul,a imao je dvije tri izgledne šanse. Eto, Aguero je opalio po golu,a na drugoj strani mu se otvorio drugi igrač.ali jok,ko\' bi dao loptu.........
dzeko kloc