|

Mancini: Balotelli sigurno ostaje s nama do kraja sezone

Mancini: Balotelli sigurno ostaje s nama do kraja sezone
8
T
Totalsport
11.1.2013. u 20:24
2
komentara
8

dijeljenja
Mancini: Balotelli sigurno ostaje s nama do kraja sezone
Balotelli ostaje - Balotelli odlazi. U posljednje vrijeme engleska, talijanska i ostala sportska štampa stalno naglašava ovu priču, a nova epizoda je nastala usljed Mancinijevih komentara.
Trener Manchester Cityja, Talijan Roberto Mancini, u posljednje vrijeme je imao žešćih sukoba sa svojim mlađim sunarodnjakom, a navodno se dogodio i fizički obračun. Kako god, Mancini je u petak ustvrdio:

"Nemamo mi nikakvih problema. Odnos između mene i Marija je i dalje dobar. Nikakve istine nema u tome da će zbog mene otići iz Cityja. Zapravo, mogu potvrditi da Balotelli sigurno ostaje s nama do kraja sezone".

Inače, gotovo polovica talijanske Serije A je u posljednje vrijeme pokazivala interes za ovog nogometaša koji osim neupitnog talenta, sa sobom donosi i mnoge probleme zbog prgavog karaktera.

"United nam bježi sedam bodova, ali mislim da je to nerealno stanje na tabeli. Nismo zaslužili tako veliki zaostatak. No, priča je još daleko od kraja, imamo mnogo utakmica ispred sebe i svaka je itekako važna", dodao je inače još Mancini.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...