Nogomet
0

Mancini: Balotelli ostaje u Manchester Cityju

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Roberto Mancini (Foto: Arhiv/AFP)
Roberto Mancini, menadžer aktuelnog engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja, stao je na kraj medijskim nagađanjima vezanim uz potencijalni odlazak Marija Balotellija.

Iako je u javnost procurila informacija da je Milan poslao ponudu za posudbom Balotellija do kraja sezone, talijanski trener to negira.

  • Nije istina. Nismo dobili nikakve ponude za Marija ili bilo kojeg drugog igrača. Mario ostaje, ima ugovor još tri godine - komentirao je Mancini.

Upitan da li će "građani" kupovati do zatvaranja prijelaznog roka, rekao je: "Ne znam, ali imamo dosta igrača. Imamo sada 18 igrača i ne smijemo ih prodavati".

Mancini je odbacio i navode o navodnoj izjavi sportskog direktora kluba Txikija Begiristaina koji je navodno rekao kako bi "građani" od sljedeće sezone trebali igrati u formaciji 4-3-3 poput Barcelone i da bi trebala biti dovedena prikladna pojačanja kako bi se uklopila u tu formaciju.

"Razgovaram sa Txikijem svaki dan i nikad mi nije rekao tako nešto. Imamo ista razmišljanja o nogometu i nije važnije igrati sistem 4-3-3, 4-4-2 ili 4-5-1, važno je imati dobre igrače. Svi žele igrati poput Barce, ali Barca je jedna, poput Real Madrida ili Milana. Nemoguće je igrati poput Barcelone, ali je moguće pobjeđivati i sa različitim stilovima. Txiki i ja smo isti i nemamo različita mišljenja".