Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj derpe manchini je ludo zaljubljen u balotelija...
like ko voli Edina Dzeku !!!
al ga fali, hebo mu on sve njegovo
Idi ti hebo Marija.
Bez BALOTELLIJA nema Citya!!!!Balotelli!!!
Ma sta vi znate? Ja redovno osvajam sve moguce trofeje. Evo sezone ce Mario biti najbolji strijelac Champions League. Sta kazes, ispali smo? Upppps, pardon, mislio sam na Europa League. Sta, necemo ni tamo igrati? Cccccc. Ali nema veze, vi opet pojma nemate. Mario je bolji od Messi-a i Ronalda zajedno. Hehe p.s. koji sam ja mamlaz!
kako neće biti važan pa dao jedan go u zadnjih 38 utakmica
Mancini je derpe i katolički fundamentalista, jednom rječju Škutor
Vi ne znate kako je meni tesko s Robertom i Marijom! Ovaj crni ne trenira kako treba, ide svaku noc da slavi, svaki dan nove cure. A ja? Treniram ko lud, sve dajem od sebe, ali na kraju krajeva opet ne igram iz pocetka! Vi ne znate kako je meni tesko moji Bosanci i Hercegovci. Ako ovako nastavi Roberto, nazvacu cu Felix Adnan Sturm Catica da dodje poraj mene, da odletimo s avinom na jedno mjesto gdje mi bude lakse! Vi ne znate kako je meni!
ovaj komentar iznad sam stavio samo da bi dobio plusove
pa niko i ne očekuje da ide dok si ti tu