Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojoj tetki je danas rodjendan!!!
nervira li vas prepisivanje ovog koda prije postanja komentara?
Kako ce se samo rasprhnut\' podrska shity-u kad ode Dzeko...kao sa Wolfsburgom, to mi je drago. Nek ode u neki pravi, a ne vjestacki klub. Go United!
Hajd ti Edine u Liverpool igrao bi svaku 1000% i bio bi strahovit tandem sa Suarezom...
MEHo 21.04.2012. u 12:49 hoce li tko kajmaka ? Home brate evo meni nena donjela toplih peksimeta i prsuta..mogo si naleti sa zenom i djecom, pa da nocite
citam kometar od ovog \"jednostavno\"nicka-kaze uzivaj uzeo si pare-pa klocu eto koliko ti znas o fudbalu.prvo nije on uzeo svih 35mil.i drugo svako ko imalo zna o fudbalu zna da svaki pravi igrac zeli da igra a ne da sjedi na klupi prvi i najbolji primjer ti je ibrahimovic,sta je on trebo reci uzeo sam pare i sjediti na klupi barcelone he moj jednostavno-nick ti je dobar ti si jednostavno glup i ti trebas jos graha da pojedes da bi mogao komentarisati clanke.a dzeko ti brate digni malo guzu i trci treniraj pa onda igraj ko covjek a ne da grijes klupe ili da igras u slj.timu.pozz
MOTAM JOINTE KLASICNIH I FREE STYLE OBLIKA_ DOLAZIM NA ADRESU ! p.s. happy b/day tetki @ prvi komentar :]
VIŠE KOLAROV DAJE GOLOVA NEGO OVAJ RASKLIMATANI DZEKO
komsije zilegu Borca jaki su ko NATO
Nasimpu se rinaka i rackua
Mislim da se radi o tipicnoj europskoj dokazanoj islamofobiji.
GLUPA ŽABARČINA ALI NEKA ŠTO DUŽE OSTANE U OVOM KLUBU I POJAČA OSTALE.
Ovaj trener mlati praznu slamu, jako neorganizovan. To je dokaz njegove strucnosti kao trenera. Drugi dokaz za to je da je polizo sve sto je Tevez polito. Nigdje jos nisam vidio kad zabijas golove jednu udakmicu da drugu odsjedis na klupi. Ali, to se Dzeki desava. Pa sta mislite da je Dzeko kao prefirgani Tevez koji se nadmudruje sa Mancinijem? Da je kao Mario koji je dno dna za tim i za grad. Na kraju krajeva Mancini opet predje preko svega i pljuje po Dzeki. Mancini je trebo reci da Dzeko nema mjesta i tacka. Jer se zna kome povlastice daje a Dzeko je osto sa najtanjim krajem da visi nazalost.
OVO SAMO NEISKUSAN TRENER MOZE RECI
To što se ti osjećaš prozvanim u mojoj rečenici,nije moja krivica. I Balonja je plaćen kao i Džeko. Da li zbog toga i on spada u sam vrh svijetskih igrača?
TACNO Edinov kucni odgoj, vspitanje i kultura ne idu sa divljastvom, nezrelocsu, bezobrazlukom i k.u.r.v.a.n.s.k.o.m politikom kavku vodi potpuno isti kao i Baloteli,, Mancini olicenje licemjerstva, zetona i smetljarstva i karaktera zvanog \"nula\".
Dzeko je plaćen da igra, a ne da sjedi na klupi. Doveden je za velike novce i placen je debelo. Kad je god igrao u kontinuitetu sebe je isplatio. Isplatio se vec dolaskom jer je postigao na kraju sezone kljucne golove protiv Notts Countya u FA i protiv Blackburna u PS-u za CL! Naravno, usao je i u istoriju MCFC sa 4 gola u PS protiv Tottenhama gdje u 100-godisnjoj tradiciji nikom u MCFC nije poslo za rukom...Dao je najvise golova u gostima kao napadac u ovoj sezoni i vecinu gostujucih pobjeda MCFC moze zahvaliti Dzeki...jer vrh pozicije donose gostujuce pobjede...I za ovu sezonu se isplatio...MCFC nikad nista nece napraviti jer imaju kloca za trenera koji samo vice daj...daj...daj...a da sam ne Edinovom mjestu, razgulio bi odmah jer navijaci su im dno-dna!!!