Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vedo doktore ti ces nama u manchester pa sta bude neka bude i tamo ces zabijati golove ti si doktor
ma nema se tu sta pricati ibisevic je najbolji
man.utd 4ever......................vedo nam dolazi .. ljudi to je looodiloooooooooooo
joj bude li ponovo generalni munib ušanović popiće sve kafane sarajeva!!ja jes cinik i grozna faca!!fuj!!nezna nijedan jezik,a i naš muca!!!alkoholičar odvratni!!!!
ibiševiću prinče fudbala!neka ti vječno u glavi bude HEROJ SERGEJ BARBAREZ najveći SIN!!!imperator terena,da ti bude uzor ljubavi respekta i poštovanja!!!on je najveći MUSLIMAN;HRVAT I SRBIN!!!on je država za normalne ljude!!!
U IME DRŽAVE BIH!!odlikujem Sergeja Barbareza za VITEZA PRVOG REDA BOSNE SREBRNE!!!i nadvojvodom LIJEPE HERCEGOVINE!!!! u ime katolika bošnjana,pravoslavaca!da nam živiš vječno NAJVEĆI SINE DRŽAVE!!!!tvoje ponašanje ratnika krv koju liješ i lijo so na terenu ništa drugo nego reći ŽIVIO VITEŽE PRVOG REDA!!!
joj seljoberu seljački.seljoberu neotesani,kretenu,idiote,papak,balegar,era ojdanić,mitar mirić,ado gegaj!!
molim vas nemojte me zaobići da i ja tom stoletu mamu odradim bruka nam vijeru!!stole ti si degenerik
stole stole!!!dali ti ćaća još sa magarcem more!!!mjesto magarca bolje da je upregao tebe,jer takve u srbiji niko ne jebe!!!dok ti dodik čunom maše iz niša ti poručujem jebenm li ti ja laktaše!!! stole vidiš da ti iz uvas curi litar smole ojjj stoleee ti dodikov vole!!!!
STOLE JE HOMIĆ!ŽALOSNO!!!
onaj stole je divna konjina!!!glupak
najzad nešto dobro i realno napisano..gdin al.....to je odraz sportiste a ne onog brđanina stoleta
Vedo, nemoj još ići, živ bio, pogotovo ne u ove tzv \"velike\", pogotovo u ekipu koja je zatrpana na tim pozicijama. Fino, napravi si ime, nastavi zabijati još koju sezonu u Hofenhajmu, pa onda polako izaberi klub gdje možeš igrati. Kod nas odmah priča - ManU, Juve, Barca, Milan, Inter, Real... ili ništa, nema manje. Šta treba sada da ode i da propadne sjedeći na klupi. Kod nas raja uredno zaborave šta se desilo Mirzi Mešićiu i Alenu Škori koji su tako poletili. Poslije nekoliko godina sjedenja na klupi i austrijska liga im bila nedostižna... Šta to fali da poslije ode igrati u jedan, recimo Everton, Portsmouth, ili recimo Lazio, jok kod nas odmah mora da bude ime. Eto im u ManUtd ima Manucho, napadač, koji je bio jedan od najboljih strijelaca u grčkoj, ne može da uđe u prvih 18, a Tevez koji je zvijer grije klupu. Sada nek se upitaju naši vrlie gdje je tu mjesto za njega pored Rooneya, Berbatova, Ronalda i Teveza??? Vedo samo mudro, nemoj biti papak pa se zaletiti.
stole izvini ako sam pretjerao,ali ti to nerazumiješ razum govora..ustvari ti si seljačina kupiću ti tariguz da se brišeše a ne usran hodaš..muve te opsedaju smećaru!!
I zaboravio sam reći!!!stoletu popravite zube,da znate kakva govna drži u ustima..uplatite na račun 0083229900021 bjednik%banka bijednika junfera nacionalista seljaka.sevap vam je da može jesti i kaladont mu kupite ali mu objasnite da se to nemaže na krišku,,a četku mu kupite za cipele da trpa u usta smećar govnarski..e moj stole ..okupaj se smrdi ekran od tebe