Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne damo kagawu.. mrs tamo mourinho..ne diraj bvb a u ostalom kagawa vrijedi 20 miliona,,,
i ja se pitam, mora da je neka greska!
Propasce real sa ovim najnovijim kupovinama Murinja, pa zna svako koliko je para spisko Abramovicevih, da bi na kraju trazio jos \"samo 3 pojacanja inace ide\". Real je poceo da daje pare za prosjecne igrace, kakvi su Ozil i Kedira, Di Mariju, eto sad neka dodje Kagawa (svaka mu cast al u Realu vec imaju Kaku i Ozila koji su isti profil samo mnogo bolji) pa ce da bude Marisol. Sreca im je da imaju Ronalda, pa ce da povuce ove levatine a Barselonu ce prestic kad odumre aktuelna garnitura igraca.
pa sto je duzan?? Nemas veze a nesto komentarises:Isti slucaj ko s Liverpoolom.Vlasnici digli kredite na ime kluba.a vidjet cemo kad Sheik Kuvajta kupi.
dzeko im je svima dao na znanje da nece nigdje do ljeta tako da se ni ne moraju muciti i moliti ga da predje u januaru.
Ja Manchester inace ne kupuje toliko igrace samo je duzan 700 miliona eura
To je razlika između Fergusona i Mourinha. Mourinha kupuje najbolje igrace i osvaja trofeje dok Ferguson kupuje prosjecne igrace i pravi ih mega zvijezdama.
Ne želimo Kagawu!