Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogba ce u Real za odstetu koja ce do kraja prelaznog roka narasti na 150 miliona.
.....nitko ne vrijedi toliko novaca.....ali, ako netko želi to platiti, neka ide....
Odlican igrac, ali vec sam pisao - za te pare mogu uzeti 2-3 igraca pribliznih kvaliteta! Ili je Jose tvrdoglav sa tudjim parama ili vidi nesto za sta smo mi obicni smrtnici coravi!
Juventus ga treba dati za 120miliona eura kad ima budala da plate toliko za takvog igraca..covjek ne vrijedi 50miliona da se razumijemo... da vrijedis 120miliona ti mora da das svake sezone 30 golova i namjestis jednu 15 ...a on ne vrijedi te pare..izvikan je previse nije los , ali je vise izvikan igrac..
Pa nije fudbal samo davanje golova. Pogba je igrac buducnosti. On jos nije skroz kompletan igrac. Tek za 1-2 godine ce da iskoraci i pokaze sve sto zna. Jos je mnogo greska u njegovoj igri, gdje se odlucuje na pogresne poteze i mora stabilizovati svoje nivo igre jos vise. Trenutno njegova igra je eksplozivna, nekad odigra savrseno dok drugi puta zna da razocara. Sve je to do iskustva, mlad je jos. Dok usvrsi i dobije iskustva vidim ga kao jednog od najboljih igraca i zamjenu igracima kao Iniesta i ostali. Eh sad, ko ima damu i dubok dzep twj klub ga dobija. Al tek za godinu dvije kao sto rekoh za mozda jos vecu cijenu nego danas. Do tada, ide Poul da uzme klempu za Juventusom.
@Heisenberg22 Nije da, ali golovi su ono sto se trazi mozda on igra dobro u pozadini da veze redove..ali ipak ako dajes 120miliona onda kupujes nekoga kao Ronaldo ko ce dati po 30+ golova i doprinijeti timu dosta u pobjedama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu samo sanjat. Scumchester je propala ekipa. Nema više Fergusonovog namještanja i to je to.
Fergusonovog namjestanja?! Namjestio 13 puta ligu, 5 puta FA kup i 2 puta LP?!! Jbt, Ferguson mocniji od NATO-a!