Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'ta ce ovaj derpe, moRe samo jos pljuski od Spahe da dobije...
@Nacionalista Eto ti znas i kompetentan si da kazes ko je nacionalista prikriven ili ovaj ili onaj. Pomiri se s tim da ima ljudi koji nemaju predrasude kao ti i gledaju malo sire od tebe. Nacije su izmisljene iz razlicitih interesa, nisu Bogom dane. Pod zemljom smo svi jednaki.
http://www.onbux.com/?r=cofein internet zarada
taće škot dati 21 milion eura ja jednog igrača , najbagaviji tim sto ima na svijetu sve bi za 5 miliona eura da kupe a ko lafo najbogatiji tim , ako predje dobice werder 10 mil zapamtite
ovaj mali ne moze biti bosanac, jer je mali derpe obicno ! Moze od spahe samo jos dva tri vaspitna primiti !
Ti koji kazu da im nacije nije vazna i da nisu nacionalisti su ustvari najgori nacionalisti, samo prikriveni... ja sa ponosom isticem da sam nacionalista uvijek bio i ostao!
Poserem vam se na nacionalizam Homo Sapiensi! Kako ste jadni samo!
\"ali da je Manchester Unitez zauzeo \"pole-position\" \" * Unitez* Unitez je straha :D
Cuj Hrvat!? Jel ti znas ko su hrvati? Hrvati su jedan mali narod, stari narod, slavenskog porijekla koji je nastanjivao krajeve zapadno od granice Karlovac, Karlobag, Ogulin, Virovitica... njihovi potomci su danasnji Hrvati koji ne govore stokavskim narjecjem, jer svi koji govore stokavskim narjecjem su Srbi ili srpskog porijekla... iako ih je vjera odvojila od srpskog identiteta! Marko Marin je Srbin, uostalom decko je sam to izjavio!
Lik je Hrvat, cuj Marin, a Srbin. Sramota.
Lane Jovanovic ga je na SP pitao u toku utakmice da li je Srbin, decko je ko iz topa rekao da jeste!!! Srecno Marine, dobro ce se snacii u Manchesteru, pomoci ce mu Nemanja Vidic!
Hamzo papane, i Ibrahimovic je Svedo jer su tamo odrasli i tako se osjecaju. Nauci nesto, ne moras ostati tako glup kad ti je grah vec tako pao.
@ibro dirka nemoj se prosipati
Ovaj mali nosati je Nijemac.
Ili jesi ili nisi....SRBIN!