Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuda ide ovaj svijet !!!
Npr. plata inzinjera - 2.084 KM = 1.067 €. Godišnja plata = 12.800 €. Za 40 godina staža = 512.000 €. Što znači da 40 inžinjera, za 40 godina radnog vijeka, ukupno zarade koliko 1 (jedan) golman, za 1 (jednu) godinu. Dje tu logika?
@Kontas?! Dje su tolke pare u igri nikog ne zanima logika, moral..kontas? Cijeli svijet se ponasa kao da je to savrseno normalno. Ne postaje zakoni o kolektivnom ugovoru i povecanja satnice od par feninga godisnje. Ne postoji nista. Pisao sam Musku, odoh na Mars.
@Kontas?! Pa jeste ako poredis sa bangladesom i bosnom. Plata inzinjera na zapadu je godina 150k
Na sta spade veliko Jedinstvo iz Manchestera, bili su prije 10 godina alfa i omega uz Barcelonu i Bayern i Dark Horse lige prvaka, polufinala su bila minimalan domet, danas da ih vodi SAF bi De Geu nabio nogom u guzicu i lijepo bi mu pokazao gdje su izlazna vrata kad bi mu poceo srat o placi, a Pogbu bi natjerao na vojni rezim, cuj 20 mil po sezoni za golmana, lakrdija.
Ako je dobar ko na fifi, vrijedi svake marke.
To je ono sto sam malo prije pisao, izgubljena draz fudbalske igre kroz ovolike sume novca. Ovakvih golmana na stotine ima po Brazilskim plazama i jos boljih