Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manchester - London 13-3
Sramota !!
mogo je man utd dat i 10 golova da nije nani promasio 2 ciste prilike
glupane, koka kola koju ti pijes se puni u hadzicima, mostarsko raskrsce..
Koja je razlika između Coca-Cole i Arsenala? - Coca-Cola se puni u Americi, Arsenal na Old Traffordu.
\"eto ti wengeru hoces ti da filozofiras da otkrivas neke \"talente\" pusti se vise te price ja u zivotu nisam gledao gori arsenal koji iz kola u kolo nabija ko stigne.Arsenalu je potreban igrac tipa Mate da zamjeni Fabregasa,ili onaj Hazard iz lilla nesto tako.\" E moj elva, pa kad si tako pametan sto ti ne vodis neki klub. Eto ti reci neku pametnu covjeku koji 15 godina sjedi na klupi Arsenala. Idi gledaj obn tamo vazda ped.era i glupih programa bas kao za tebe.
\"Nema tu Van de Sara, Newila, Gigsa, Scolsa, povrijedzeni Vidic, Ferdinand, Valensija, a Berbatov i Park sjede na klupi.\" E moj samire jedva da si koje ime kako treba potrefio.. Van der Saar (a ne Van de Sar), Neville (a ne Newil), Giggs (a ne Gigs), Scholes (a ne Scols), haha Valencia ( a ne Valensija).. svaka cast ovo ostalo ti je ok.
demoliram vam maminu picku u arsenala nije bio ni bench tu igrali su protiv reserves i van persia
bas predobra i prejaka poruka arsen wengeru \"BEZ DA TROSIS NE MOZES DA DOBIJES\" ....kupi bolan kljucne igrace da opstanes...sramota od tebe kakvu povijest pises u povijesti ARSENALA...........
STA VAM JE SA LINKOVIMA DIVUSI.... YEBO VAS ONAJ KO VAS POSTAVI DA RADITE...
eto ti wengeru hoces ti da filozofiras da otkrivas neke \"talente\" pusti se vise te price ja u zivotu nisam gledao gori arsenal koji iz kola u kolo nabija ko stigne.Arsenalu je potreban igrac tipa Mate da zamjeni Fabregasa,ili onaj Hazard iz lilla nesto tako.
manchester:london 13: 3
HALA MADRID!
mogli su sacekati da ramazan prodje :D¨
a brate ko ce vise i igrat arsenalu nemaju: Fabregasa, Nasrija,... ne valjaju vise nista
al je ruzan ovaj welbeck alase dragi, ogavnijeg stvorenja ne vidjeh dugo...
sve sto shitty moze, UNITED moze bolje