Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas je neki kuhljo..smotan do neba...vidi ga na sta lici...
Hebo majku, pa ja ili se ne razumijem u fudbal ili ovaj Modrić uopšte nije neka klasa, realno apsolutno prosječan igrač, ne znam što ga uopšte neko diže u visine, ne znam zaista razlog zašto..a evo mjesecima, ne znam zašto, u žiži fudbalske javnosti, čuj 20M funti, čuj 50M funti..cccc
20 miliona za Modrica je smijesna cifra ali 30 za Sneijdera jos smijesnija. Ferguson malo posenilio ili sta. Izgleda da je zaboravio da je Sneijder potpisao petogodisnji ugovor za Inter.
@Cro Neoboriva cinjenica je da si ti onako mali jadni bosanski katolik koji se tjesi da je Hrvat i niko mu to ne priznaje pa onda iz neke nemoci ovako provociras :) Aa ima vala i boljih igraca od Modrica za Manchu :)
ma kakav modric...snajder je izmislio fudbal za njega...pozzz iz BOSNJACKOG MOSTARA